Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-21, 10:57   #2541
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
mam synka Dlatego chciałabym córkę, bo z 3facetami w domu to się pochlastam
A z imionami to tak jest, że każdy chce decydować...U mnie się biją kto wybierze to drugie, bo na pierwsze nie mają szans
Teść mnie załatwił przy synku tak, że jak leżałam w szpitalu zmęczona po porodzie, nieprzespanych nocach i zestresowana, że nie mam mleka- zadzwonił i jakby nigdy nic zapytał czy pamiętam, że obiecałam mu dać małemu na drugie Franio, no oczywiście nie pamiętałam i nic takiego nie było, ale nie miałam siły się kłócić

Ciesz się, że nie boli, a nie dziw
Mój syn to miniatura tatusia więc może drugi...albo lepsza opcja DRUGA będzie podobna do mnie i też plotłabym warkoczyki W ogóle dziewczyneczki są jak małe laleczki śliczne, a na chłopca te ubranka już nie są takie bajkowe
U nas drugie imiona są po dziadkach albo rodzicach i problem z głowy
A co do córuni, to słuchaj do 3 razy sztuka

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
23 Tydzień ciąży (rośniemy,rośniemy,rośnie my .... i mocno kopiemy hehe )
Ale słodziachny brzuszek! IDealny na sesję ciążową
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Witam się z poranną kawą i tortem którym uraczył mnie mój tż z okazji moich urodzin Dzisiaj jest też nasza rocznica poznania się Los sprawił mi niezły prezent dwa lata temu Z tych okazji częstuje was tortem i napijta się za nasze zdrowie
Sto lat Sto lat

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
I jeszcze na pamiątkę urodzinowy domek mojego szkraba w pierwszym dniu 19tyg.
Maluchny brzuszek..ja mam troszke większy a to mój pierwszy dzidziol. Moze dlatego, że jestem krótsza niż ty
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
O właśnie, kupię sobie migdały Z tym smażonym to się staram jak najmniej i jak najrzadziej, ale czasem i na to mam ochotę

I od bardo dawna śpię na dwóch poduszkach (tzn. normalna poduszka plus jasiek)
MI pomaga ostatnio mleko czekoladowe takie małe ze słomką Chociaż aż tak straszniej zgagi jeszcze nie mam. miałam na poczatku ciąży a teraz jakoś nie...trudno dzidziuś będzie łysy...

A za wszystkie wizyty mocno trzymamy Ciekawe jak zmieni nam się liczba dz i ch na 1 stronie
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora