2012-03-21, 12:10
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: jaki wózek wybrać
Cytat:
Napisane przez dziubek408
Witam ,
ja uzywalam wozek Graco quatro tour delux z calym osprzetem tzn gondola ,spacerowka, fotelik samochodowy +baza do niego(jej nie polecam w samochodzie jaki mielismy po zamontowaniu go na tylna kanape fajne i zamontowaniu do niej fotelika dziecko lezalo w nim strasznie skulone co nie bylo fajne).
Uzywalam go przez cale 2 lata dziecka i nie moge zlego slowa o nim powiedziec. Dziecko urodzilo sie w pazdzierniku wiec uzywalam tez gondole do niego, byla bardzo wygodna. Wogole dziecko lezalo w nim bardzo dlugo tak mysle gdzyz nawet jak mial 1,5 roku to na spacerze spal na plasko w wozku wiadomo nozki troszke wystawaly ale i tak uwazam ze byl ok.
Ogolnie caly wozek jest bardzo cieply,lekki i wygodny,sklada sie jedna reka ,miesci sie do samochodu, ma duzy koszyk na zakupy ktory naprawde sie sprawdza.
Jedyny minus jaki zauwazylam to przednie skretne kola -po chodnikach super,ale juz po sniegu czy piachu -fatalnie.
Teraz jakbym miala kupywac wozek to wybralabym tez graco ale juz z innymi kolami -pompowane i nieskretne. Nie wiem tylko czy takie sa.
|
ja też mam teraz właśnie graco tylko że symbio - fajne są te wózki bo są leciutkie i nie są produkowane w chinach, więc nie śmierdzą chińskim plastikiem.
|