Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-21, 15:41   #877
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Witam

Gratuluje wszystkim dziewczynom upływających dni i miesięcy

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
dziewczyny, pamietacie rozmowe kwalifikacyjna, ktora mialam w czwartek? zadzwonili wlasnie do mnie proponujac mi prace!! oczywiscie najpierw na czas okreslony (6mcy), ale tam chyba latwej bedzie mi dostac bezterminowke pozniej, niz w obecnym miejscu
gratuluje

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Właśnie wróciłam z pierwszego dnia praktyk

zakochałam się w tych dzieciach i z wzajemnością Aż sie dopytywały czy jutro też będę doszłam do porozumienia z nauczycielką i w piatek sama prowadze juz cały dzień zajęcia
o wiośnie i bedziemy robic prace plastyczną o bocianie mojego pomysłu

ale sie ciesze

tak bardzo ym chciala znaleść prace w przedszkolu
To dopiero pierwszy dzień, poczekaj jeszcze trochę W każdym bądź razie życzę grzeczniutkich dzieciaków

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Przyszły spinki do mankietów- I love my wife Faktycznie sa bardzo fajne, mam nadzieję, że TŻtowi sie spodobają.

Mam dla Was fotki. Pierwsza to moja biżu- bardzo kiepska jakość, ale to prezent od TŻta, nie mam ich w domu, więc ukradkiem wczoraj późnym wieczorem je pstryknęłam. Chciałam większe kolczyki, bardziej okazałe, niestety wszystkie, które mi sie podobały były stanowczo za ciężkie, no i wybrałam te, są na wkrętce, leciutkie, mają tylko ok 2 cm, ale bardzo fajnie się mienią, więc myślę, że i tak będą widoczne. I odkopałam w tel fotki mojej sukni na przymiarce u krawcowej, tez Wam załączę. Również kiepska jakość, bo taki mam telefon niestety...
za biżuterie i sukienka ładnie leży

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dziewczyny ile z was decyduje sie na dekoracje samochodu taką sztuczną z allegro np?
Ja biorę sztuczną

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora