2012-03-21, 15:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Witam
Gratuluje wszystkim dziewczynom upływających dni i miesięcy 
Cytat:
Napisane przez D0tk4
|
gratuluje
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
Hej dziewczynki
Właśnie wróciłam z pierwszego dnia praktyk
zakochałam się w tych dzieciach i z wzajemnością  Aż sie dopytywały czy jutro też będę  doszłam do porozumienia z nauczycielką i w piatek sama prowadze juz cały dzień zajęcia 
o wiośnie i bedziemy robic prace plastyczną o bocianie  mojego pomysłu
ale sie ciesze
tak bardzo ym chciala znaleść prace w przedszkolu 
|
To dopiero pierwszy dzień, poczekaj jeszcze trochę W każdym bądź razie życzę grzeczniutkich dzieciaków
Cytat:
Napisane przez gosza_m
Przyszły spinki do mankietów- I love my wife  Faktycznie sa bardzo fajne, mam nadzieję, że TŻtowi sie spodobają.
Mam dla Was fotki. Pierwsza to moja biżu- bardzo kiepska jakość, ale to prezent od TŻta, nie mam ich w domu, więc ukradkiem wczoraj późnym wieczorem je pstryknęłam. Chciałam większe kolczyki, bardziej okazałe, niestety wszystkie, które mi sie podobały były stanowczo za ciężkie, no i wybrałam te, są na wkrętce, leciutkie, mają tylko ok 2 cm, ale bardzo fajnie się mienią, więc myślę, że i tak będą widoczne. I odkopałam w tel fotki mojej sukni na przymiarce u krawcowej, tez Wam załączę. Również kiepska jakość, bo taki mam telefon niestety...
|
za biżuterie i sukienka ładnie leży
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia
dziewczyny ile z was decyduje sie na dekoracje samochodu taką sztuczną z allegro np?
|
Ja biorę sztuczną
|
|
|