Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-21, 20:22   #375
alibany
Rozeznanie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
O to ten, pamiętałam, bo mi się b. podobał, ale ona ma chyba niebieski jakiś.
Może ma jakąś wadliwą wersję, napisała do sprzedawcy, nie wiem jeszcze co jej odpisał.Właśnie tak skojarzyłam, że ten sam kiedyś pokazywałaś.
Super, to mnie pocieszyłaś:d Kurde jak go wybierałam to miał pozytywne opinie, przecież bym nie kupowała gdybym wiedziała, że rama pęka, czy kółka wypadają!! Ale nasz już po 3 użyciach właśnie zachowuje się jakby zaraz miał pęknąć. Podejrzewam, że gdybym teraz go reklamowała, to więcej zachodu z tym niż to warte. Tylko prawie 400zł piechotą nie chodzi

Hehe czytam na allegro opisy wystawionych tych wózków używanych "spacerówka świetna, sprzedaję bo córka już wyrosła, wózek kupiony w sierpniu 2011" to dziecko jakieś monstrum jak wyrosło przez pół roku z wózka

Jutro zobaczę jak się będzie zachowywał na zakupach i jak będzie coś nie tak to spróbuje go reklamować. Ale nienawidzę wszelkich procesów reklamacyjnych, to sama udręka, czas oczekiwania a i tak na końcu dowiadujesz się, że usterka wynika ze złego użytkowania czy coś w tym stylu!!!! Ale nic nie tracę, mam roana więc tym będę śmigac a tamten niech się reklamuje..........

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-03-21 o 20:29
alibany jest offline Zgłoś do moderatora