2012-03-21, 20:22
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
Napisane przez Marina1
O to ten, pamiętałam, bo mi się b. podobał, ale ona ma chyba niebieski jakiś.
Może ma jakąś wadliwą wersję, napisała do sprzedawcy, nie wiem jeszcze co jej odpisał.Właśnie tak skojarzyłam, że ten sam kiedyś pokazywałaś.
|
Super, to mnie pocieszyłaś:d Kurde jak go wybierałam to miał pozytywne opinie, przecież bym nie kupowała gdybym wiedziała, że rama pęka, czy kółka wypadają!! Ale nasz już po 3 użyciach właśnie zachowuje się jakby zaraz miał pęknąć. Podejrzewam, że gdybym teraz go reklamowała, to więcej zachodu z tym niż to warte. Tylko prawie 400zł piechotą nie chodzi
Hehe czytam na allegro opisy wystawionych tych wózków używanych "spacerówka świetna, sprzedaję bo córka już wyrosła, wózek kupiony w sierpniu 2011" to dziecko jakieś monstrum jak wyrosło przez pół roku z wózka
Jutro zobaczę jak się będzie zachowywał na zakupach i jak będzie coś nie tak to spróbuje go reklamować. Ale nienawidzę wszelkich procesów reklamacyjnych, to sama udręka, czas oczekiwania a i tak na końcu dowiadujesz się, że usterka wynika ze złego użytkowania czy coś w tym stylu!!!! Ale nic nie tracę, mam roana więc tym będę śmigac a tamten niech się reklamuje..........
Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-03-21 o 20:29
|
|
|