Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 08:55   #1663
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
"a jutro na 9.00 wizyta. Jeśli lekarz mi pozwoli to wybieramy się na weekend na Mazury, bo TŻ ma egzaminy na uczelni, a ja sama jakoś boję się zostać no chyba, że gin będzie miał jakieś obiekcje lub do piątku zacznę rodzić
W nocy jak już pisałam wyżej miałam bóle jak menstruacyjne aż mnie wybudzały (skakałam trochę na piłce po 20.00 za radą Emigry i potem dość gorrrrący prysznic, więc może to przez to coś zaczęło się dziać? ) Poza tym pobiłam rekord sikania - byłam 8 razy. Masakra. Więc zaraz kładę się odpoczywać... Mała fika jak najęta dziś, a ostatnimi dniami tylko się przeciągała ach te nasze dzieci." - wzorajszy post evvci no to sobie wyskakała na tej piłce

Ja myślę, że maluch Ci się obniżył i to dlatego jak wstajesz to gdzieś uciska... mój za to kombinuje coś dzisiaj przy moim prawym biodrze... uczucie mam takie jakby chciał je chwycić
nooo niech te nasze maluchy jeszcze przynajmniej ten tydzień wytrzymają do wizyty

to sen z typu science fiction był
może się obniża, ale wiesz czasem to jest takie kłucie, że nie moge się wyprostowac, i muszę iśc zgięta w pół

wczoraj oglądałam taki program "7 kobiet. Ciąża" (miałam nagrany, chyba z TLC). Ta główna bohaterka, która prowadziła program (jeżdziła do różnych kobiet w ciąży - w różnym wieku, z różnymi przypadkami) śmigała tam do końca ciąży, że hoho. Choc pod koniec już przyznała, że troszkę Jej ciężko.
Ale fajnie pokazali jak różne podejście jest kobiet do ciąży, w zależności o wieku, podejścia do pracy, rodziny itd..