Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 09:53   #478
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
No pieknie Szymek rządzi w domu

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Domka tez widzialam, bardzo zwinny jest i bedzie z niego chyba duzy chlopak. Natka nie opedzisz sie od kandydatek na synowe

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
U ortopedy dobrze. Uf. Dziękujemy za kciuki i życzonka
Chyba bierze mnie choróbsko, mam dreszcze i brak siły.
humor też nie dobry..
Za ortopedę
A Tobie duzo zdrówka

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Jak widzę Domka to nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko zleciałzaraz bedziemy piekły roczkowe torty!!!!

Ja tez wczoraj własnie myślałam soobie, że za 4 m-ce Domek kończy rok

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Hej

Moja walka z babcia trwa. Wczoraj była w dobrym humorze, dużo jadla, nawet udało mi się wyprowadzic z pokoju. A dziś zastałam ją rano jak jedną wielką rozpacz, w nocy wymiotowała, rano po sniadaniu też, nie mogła nawet na moment wstać... Teraz już lepiej...

Cięzko z nia kurcze, wczoraj dopiero o 21 wzielam sie za sprzatniecie domu.

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Jutro zobaczę jak się będzie zachowywał na zakupach i jak będzie coś nie tak to spróbuje go reklamować. Ale nienawidzę wszelkich procesów reklamacyjnych, to sama udręka, czas oczekiwania a i tak na końcu dowiadujesz się, że usterka wynika ze złego użytkowania czy coś w tym stylu!!!! Ale nic nie tracę, mam roana więc tym będę śmigac a tamten niech się reklamuje..........
Kurde nie ciekawie z tym wózkiem

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Natka, no mówiłam, że porządki robi.
Jak Hania zobaczyła Domka to przestała marudzić i oglądała jak zahipnotyzowana, po czym wydała z siebie przeciągłe "uuuuuu".
I jak tu nie stwierdzić, że są dla siebie stworzeni?
U Nas dzisiaj wielki come back Marudelli Jęczysławy... Do tego Hania ślini się strasznie i nauczyła się pluć- nie muszę mówić jak wyglądałam podczas obiadku? Jedynym plusem jest to, że apetyt lepszy niż wczoraj.
Miłość od kołyski
Wczoraj koleżanka mi mówiła,żebym Domkla trzymała dla jej córki, ale odrazu zaznaczyłam,że on już wydany

Za każdym razem jak czytamo Marudelli Jęczysławie mam rogala na buzi

Nadrabiam dalej...
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora