Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 11:01   #1663
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Hej mamusie

Dwa dni nie zagladałam i teraz ciezko bedzie mi porzadnie nadrobic

Dwa dni temu byłam na wyprzedarzy 50% bo zamykaja sklep i nakupiłam Milenie pełno ciuszków, bluzeczki, sukienki,rajtóuki, buciki, zabawki body, płaszczyk na zime. Niektóre ciuchy to nawet na za rok ale ceny były super.

Dzisiaj jedziemy do siostry na występ taneczny mojej siostrzenicy, ciekawe czy mała bedzie grzeczna
Najwyzej wywale (.)(.)....irolki beda w szoku bo u nich ciezko znaleźć matke karmiaca uwazaja ze butelka wygodniejsza i nawet nie próbuja.

Mysle ze juz wpadłysmy w rytm nocy, 5 nocy z rzedu Mili spała w łózeczku i kazda noc po 7h bez pobódki. Wstaje bez płaczu, tylko usmiecha sie do mnie bo biore ja jak sie tylko obudzi, karmie i i jeszcze spi 2h. Znowu karmienie i lezy w łózeczku i gada ze zwierzadkami z karuzeli ok pół h, wtedy ja mam czas sie ubrac i zjesc sniadanie.
Tylko w ciagu dnia cos nie bardzo umie spac, ja jej nie zmuszam ale widze ze spiaca i marudna a sypia 2 razy po poł h na dobe.
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora