Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 10:58   #1720
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
SMS OD BALBINKI!

Czesc! Chcialabym wam przedstawic Juliana Aleksa. Przyszedl na swiat o 5:50, czyli po 8,5h od przebicia wod. Wazy 3450g i jest bardzo podobny do Tomka.

Na razie mamy problem z papulcianiem, bo mam za wielkie sutki i malutki ich nie ogarnia. Porod byl ciekawy, niestety 5 razy musialam krzyknac jak chcialam przec a nie wolno mi bylo. Mialam gaz i dolargan, tak sie ukadzilam, ze na 4 godziny odlecialam i gadalam glupoty Parte-masakra. Ja mialam je tylko 30min, a jak inne po 3h maja to ja nie ogarniam. Ale o rodzaj bolu nie pytajcie, bo nie pamietam. Staralam sie znalezc jego odpowiednik, ale nie ma. Na razie mykam drzemnac sie, bo jestem wykonczona. A jak tam karolca? Pozdrow kobitki od nas Dzieki za kciuki! Chyba dzieki nim tak raz-dwa poszlo A bym zapomniala- nie peklam! Tylko cewka mnie szczypie, bo byl problem z wyciagnieciem lozyska i musieli mnie cewnikowac, ale siku dalam rade zrobic!

Balbinko GRATULACJE!!! Zdrowka dla Ciebie i Julianka
Gratulacje! :roz a:
Ale dziś wysyp!