2012-03-22, 12:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
ja tak mam teraz przyzwyczaiłam sie tak do pracy, ze nie wyobrazam sobie siedziec non stop w domu  fajnie miec pare dni wolnego, ale na dluzsza mete to nudne.
a Teraz to Ty masz i tak duzo roboty z dziecmi 
|
Ja jak nie mialam dzieci to też mi się w domu nudzilo i na prawdę chętnie do pracy chodziłam
Ale teraz... przy dójce dzieci nie chciałabym pracować chcę aby oni mnie mieli cały czas gdy potrzebują. Oczywiście gdyby kasy brakowało to bym szukała pracy ale odkąd mąż pracuje w Niemczech to jest lżej i dajemy radę. Inaczej to bym na bank musiała iśc do pracy.
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------
Cytat:
Napisane przez meeedzik
Monia u mnie też już piękna pogoda i słoneczko grzeje  fajnie cieplutko  jest chyba 15 stopni 
oo to fajnie, że to ten sam  może też się na niego skuszę  tylko najpierw muszę się dowiedzieć ile kosztuje u mnie w aptekach 
Noo to udanych zakupów  mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego 
|
No to super trzeba iśc na dwór koniecznie
Ja zaraz spadam na zakupy
No popytaj się bo może nie warto zamawiać
Dziękuję mam nadzieję że coś upoluję fajnego 
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry
o to jeszcze troche a synek będzie smigał bez pampersa
Kochane stęskniłam się za Wami cały dzień wczoraj nie miałam internetu  jaki ból 
Ja już wróciłam z uczelni także mam weekend  Kupiłam w końcu czarną kurteczke  Jeszcze wzbogaciłam sie o 2 sweterki i strój kąpielowy  Moja mama to już mówi, że to w zakupoholizm wpada 
A najważniejsze dzisiaj na wadze 55,1  w sumie najwięcej miałam chyba 56,9 teraz także już trochę spadło  Jeszcze dzisiaj aerobik
A co to vitapilu to się zastanawiam czy mozna go łączyć z capivit total action, bo mam 4 opakowania jeszcze.
|
noo już w dzień lata bez pampersa tylko na noc mu ubieram ale widzę, że to kwestia kilku dni jeszcze tylko
Pochwal się nam koniecznie zakupami!!!! Prosimy o foteczki w stroju kąpielowym również 
Nooo piękną masz wagę!!! gratuluję i zazdroszczę
Co do tych suplementów to w aptece zapytaj najlepiej, wiem, że jedynie kilka witamin można przedawkować a dokładnie takich :
http://dziendobry.tvn.pl/video/czy-m...west,6527.html
|
|
|