Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 12:15   #2893
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
ja tak mam teraz przyzwyczaiłam sie tak do pracy, ze nie wyobrazam sobie siedziec non stop w domu fajnie miec pare dni wolnego, ale na dluzsza mete to nudne.
a Teraz to Ty masz i tak duzo roboty z dziecmi
Ja jak nie mialam dzieci to też mi się w domu nudzilo i na prawdę chętnie do pracy chodziłam
Ale teraz... przy dójce dzieci nie chciałabym pracować chcę aby oni mnie mieli cały czas gdy potrzebują. Oczywiście gdyby kasy brakowało to bym szukała pracy ale odkąd mąż pracuje w Niemczech to jest lżej i dajemy radę. Inaczej to bym na bank musiała iśc do pracy.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia u mnie też już piękna pogoda i słoneczko grzeje fajnie cieplutko jest chyba 15 stopni
oo to fajnie, że to ten sam może też się na niego skuszę tylko najpierw muszę się dowiedzieć ile kosztuje u mnie w aptekach
Noo to udanych zakupów mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego
No to super trzeba iśc na dwór koniecznie
Ja zaraz spadam na zakupy
No popytaj się bo może nie warto zamawiać
Dziękuję mam nadzieję że coś upoluję fajnego

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

o to jeszcze troche a synek będzie smigał bez pampersa

Kochane stęskniłam się za Wami cały dzień wczoraj nie miałam internetu jaki ból
Ja już wróciłam z uczelni także mam weekend Kupiłam w końcu czarną kurteczke Jeszcze wzbogaciłam sie o 2 sweterki i strój kąpielowy Moja mama to już mówi, że to w zakupoholizm wpada
A najważniejsze dzisiaj na wadze 55,1 w sumie najwięcej miałam chyba 56,9 teraz także już trochę spadło Jeszcze dzisiaj aerobik
A co to vitapilu to się zastanawiam czy mozna go łączyć z capivit total action, bo mam 4 opakowania jeszcze.
noo już w dzień lata bez pampersa tylko na noc mu ubieram ale widzę, że to kwestia kilku dni jeszcze tylko

Pochwal się nam koniecznie zakupami!!!! Prosimy o foteczki w stroju kąpielowym również

Nooo piękną masz wagę!!! gratuluję i zazdroszczę

Co do tych suplementów to w aptece zapytaj najlepiej, wiem, że jedynie kilka witamin można przedawkować a dokładnie takich :
http://dziendobry.tvn.pl/video/czy-m...west,6527.html

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora