2012-03-22, 13:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To mieć muszę, bez tego się nie ruszę!
Wczoraj nie miałam już czasu więc dzisiaj kolejna część rzeczy znajdujących się w mojej kosmetyczce, pozdrawiam wszystkie dziewczyny biorące udział i zapraszam do udzielania się w moim wątku. 
4. Odżywczy krem do rąk z Biedronki BeBeauty.
cena: ok 4 zł.

Uwielbiam ten krem, mimo że nie mam nie wiadomo jakich problemów ze skórą dłoni to zdarzają się dni kiedy woła ona pomocy, wtedy zawsze mam przy sobie ten właśnie krem, uwielbiam jego cenę, konsystencję i zapach, który fakt faktem na początku mnie drażnił ale teraz jest dla mnie idealny. Krem szybko się wchłania i sprawia że skora jest gładka i sprężysta. Właśnie dlatego ten krem jest zawsze blisko mnie.
5. Odżywka do paznokci z jedwabiem, Lovely
cena: ok 5-6zł

Kiedyś moje paznokcie łamały się na każdym kroku, wtedy nadłamany paznokciem przemalowałam właśnie tą odżywką i wszystko było w porządku. Na szczęście odkąd jej używam coraz rzadziej jest mi potrzebna w awaryjnych sytuacjach, bo po prostu utwardza moje paznokcie, ale mimo wszystko nie umiem się z nią rozstać i noszę ją wszędzie ze sobą.
6. Pilnik do paznokci For Your Beauty
cena- ok 4,50

Jak już wspominałam często łamały mi się paznokcie, więc pilniczek był niezbędny, by przypiłować i nie dopuścić do dalszego rozdwajania i niszczenia się płytki. A ten w dodatku ma śliczny różowy kolor.
Dziękuję, jutro kolejne rzeczy z mojej kosmetyczki.
Pozdrawiam.
Karolina.
|
|
|