2012-03-22, 18:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
Napisane przez alibany
Madziulka tak się śmieję, że Ala robi przeprosty jak baletnica. Kojarzę, jak w Tańcu z gwiazdami pawlovic czy jak jej tam zawsze to podkreślała, jak tańczyli rumbę czy inne tańce latino. Jak wpiszesz w google przeprosty kolan balet to będą jakieś zdjęcia W każdym razie, Ala robi już mały postęp, bo czasami postawi jedną (ale cały czas tę samą) stópkę na podłodze, stoi wtedy jak miss na wybiegu jedna stópka płasko na podłodze a druga nóżka lekko ugięta wystawiona do przodu na paluszkach
Czy wszystkie tego typu spacerówki trzeba składać z rozłożonym na płasko siedziskiem? Ostatnio próbowałam złożyć z siedziskiem ustawionym na siedząco i było ciężko, taki na wpół złożony wpakowałam do bagażnika, a dzisiaj jak siedzisko było na płąsko, złożył się elegancko. Jeny jak przysłowiowa blondynka się poczułam, że wcześniej na to nie wpadłam w każdym razie mam nadzieję, że jednak fura będzie dla nas łaskawa i nie zrobi nam psikusa jak innym właścicielom tego wózka!
Zdjęcie z dzisiejszych bujaczek
|
1. No to już wiem o co chodzi 
2. Moją spacerówkę trzeba składać z siedziskiem rozłożonym na płasko.
3. Ala
|
|
|