Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 19:33   #1837
gosia261282
Gang Iren

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Czesc dziewczyny!

Bylam u poloznej dzis i wymacala,ze glowka jest niziutko.
W ogole byla inna polozna niz zawsze.Kilka razy mi powtarzala,ze jakby bylo zdecydowanie mniej ruchow,albo wcale to mam zaraz dzwonic do szpitala.I teraz sie martwie,bo maly sie nie rusza od dwoch godzin.Ale wczesniej tez tak mial,ze potrafil sie nie ruszac kilka godz.Ale ona mi tym na psychike wjechala i sie denerwuje.

Gratulacje dla Karolcy,Evvci i Balbinki!!!
Ile dzieciatek przybylo,super!

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość

Dziewczyny trzymajcie dzis za mnie kciuki, bo chyba sie zdecyduje na ten masaz szyjki Mam wizyte o 16.45 pl czasu, zapytam jeszcze polozna co dalej po masazu jak nie podziala, ale chyba jestem na tak. No bo skoro na nic sie u mnie nie ma... a ja nie chce oksytocyny, bo to moze sie skonczyc cesarka w koncu... :/ Moze akurat masaz zadziala...
Kciuki kochana!Bedzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
O matko, Adas jeszcze nie wyrosl ze "100 pytan"
Dzisiaj rano pytal sie co to sa mineraly
Moja Wiki teraz przygotowuje sie intensywnie do komunii i mam ciagle pytania dotyczace czegos z modlitw itp,m.in co to znaczy cudzolozyc,niepokalane poczecie itp

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalic moim pierwszym synem Filipkiem
Zrobil dzis pierwszy raz siku do muszli