Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30,40 plus od A do Z cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 20:01   #151
xnika
Rozeznanie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość
POMOGŁO

Nie chcę być Faraonem

Mam puder rozświetlający , ten sypki , który kupiłam od Ciebie i na lato będzie super ....Używany z umiarem , mieni się fajnie na buzi , ale nie agresywnie ...

Mam też z brązero-rozświetlaczy :

Sisleya
EL Mercurego
MAPa x 3
Kryolana,
Benefita,
Guerlaina Meteoryty prasowane nr2
Guerlaina kulki nr3,
EL Creme Caramel,
Deborah
Clinique - szachownicę
MAca
H&M
i ze 4 Sephorowe ....
o ELFie nie wspomnę .... ( Matko , ja jestem nienormalna....)

W życiu nie zużyję , bo się przetrminują .....a wszystkie kocham

Muszę przestać kupować .Muszę ....Zwłaszcza , że ja jeszcze z taką samą częstotliwością jak kosmetyki kupuję ciuchy i buty ....
( Dziś kupiłam sobie różowe , lakierowane szpilki. Pewnie nigdy ich nie założę , ale nowiutkie za 28 zł ....)

Wracałam z US i wcale mi nie było po drodze .....Jakoś mi się tak skręciło kierownicą ....chyba jestem uzależniona ...może już czas na terapię ?

---------------------------------------------------------------------------------------

Xnika , dlaczego do dyplomowanego musisz czekać 10 lat ?!
Żeby robić dyplomowanie trzeba mieć wypracowane ileś tam lat , tak ?
Wg karty nauczyciela, w roku 2011 zrobiłam kontaktowego, teraz muszę czekać 2 lata aby rozpocząć staż na nauczyciela mianowanego który trwa 2 lata i 9 m-cy, po zrobieniu mianowanego pauzuję znowu 2 lata a potem rozpoczynam znowu staż na dyplomowanego który trwa 2 lata i 9 m-cy, no i tak nazbiera się 10 lat (a aktualnie dyplomowany zarabia 2700zł brutto, tak że też nie kokosy).
xnika jest offline Zgłoś do moderatora