Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-22, 20:02   #1718
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
O takie Kolorystycznie pasuja idealnie
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć

ja byłam po zwolnienie u mojego kochanego lekarza
Patrzy na kartę ciąży i mówi ciśnienie miała Pani mierzonea ja -TAK, A nie jest wpisane , a ja 120 na ileś tam...bo połozna nie dokończyła zdania jak mierzyła-odpowiedziałam grzecznie , a on wziął długopis i wpisał 120/80 kuźwa mać co to za lekarz
ruchy Pani odczuwa TAK przy tętnie w karcie ''+ '' zanotował sobie

kolejna wizyta 12 kwiecień UF

ja nie wiem co Ci lekarze wyrabiają. Moja gin też co wizytę gada zupełnie co innego i ja już przynajmniej zgłupiałam totalnie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
pasują do pokoju
musze właśnie zakupić kolejne opakowanie wkładek no i dzisiaj mnie strasznie kłują piersi i nie mam ochoty jeść tradycyjnych obiadów a tż się wczoraj wściekł bo zamiast zdrowego jedzenia zjadłam galaretkę i pół litra lodów straciatella
Przez te Wasze pisanie na biało to wciąż "zakreślam" myszką wasze posty bo już nie wiem kiedy zaś przegapię jakieś zdanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

a ja powoli powracam do żywych, żołądek jeszcze mnie trochę ćmi ale dzisiaj ugotowałam sobie zupę pomidorowa i już wcinam 2 talerz a wczoraj prawie nic nie jadłam. Do tego doszło dzisiaj lekkie rozwolnienie więc chyba to grypa żołądkowa.

Ale mam nauki na weekend a tak mi się nie chce
To dobrze, że już lepiej się czujesz!
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora