2012-03-22, 20:03
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Cytat:
Napisane przez Amani
Kurcze, dziewczyny, co za zła passa  Wczoraj wieczorem byłam na izbie przyjęć z przyszłą szwagierka, bo rozcięła sobie palec. Dzisiaj rano do weta z psem, bo też sobie rozciął...palec  ma szwy założone, musze mu zmieniać opatrunki i oczywiście dostał "głupiego jasia" więc teraz chodzi przymulony  A to taka ciela przeszło 40kg, to z TŻem w kocu go wynosiliśmy... potem siedziałam z nim na dworze i łzy mi leciały jak grochy patrząc na niego  taki bezwładny, nawet język mu wisiał, ale jak tylko mnie zobaczył to merdał ogonem  teraz śpi sobie u TŻa w bagażniku (mamy kombi i uwielbia tam leżeć, to jego królewstwo  ale tak mi go żal, że aż mi teraz łzy lecą jak to piszę 
|
Oj przykro mi. Ale przynajmniej jak dostał głupiego jasia to mniej cierpiał. Na pewno będzie wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Generalnie w serduszku mam znowu promyczek słonka i 
|
Pierwsza dobra wiadomość dzisiejszego dnia
Super bo od kilku dni myślałam o Waszej sytuacji..
Cieszę się że wszystko ok   
Cytat:
Napisane przez Bika83
Będę się chwalić - dostałam dzis wiosenno - jesienny trencz ciążowy z h&m  czarny, ale prześliczny, jakby szyty na mnie  tylko brzuszka mi brakuje - ale to się pomału zmienia  już mi tak bardzo nie wystają kości miednicy 
|
No to czekamy na fotki.. 
Cytat:
Napisane przez strongwomen
Bika, gratuluję tego trencza, ale ja nie wiem co to jest  że to jest ten pas?
Ilonka, normalnie miłość do wizażu  koleżanka na chwile wyszła a ona już do nas, no uzaleznienieeee
|
1. trencz to płaszcz
2. ja już nawet nie wspomnę o uzależnieniu.. rano wizaż, w pracy wizaż, wieczorem, wizaż;p Nawet dziś obiad sobie pokroiłam wcześniej jak dziecku żeby łatwiej mi było jeść i pisać  :brzyda l:
Pierwszy raz miałam tak, że zablokował mi wizaż posta bo miałam za dużo emotikonek;p
|
|
|