2012-03-22, 20:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Duży po 39....
Mały w Joko po 12
No ja też mam dołka dziś....
|
Proszę, nie dobijaj mnie
Niby mogę sobie na niego pozwolić ale jednak moje skąpstwo mi mówi "daj spokój! cztery dychy za lakier? Spodnie za to można kupić Albo 10 jumpków!"
Jednak tyle czasu o nim marzę...
Dzień podły, ale drogie Panie... Jutro piątek!
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Już daję
Pobujalam się i mi lepiej. Jeszcze jakbym nie była tak głodna, to bym była super szczęśliwa.
A teraz chwila historii.
Zdjecie pierwsze, to grobowiec rodzinny. Stoi teraz przy alejce parkowej tuż przy ruchliwej drodze.
Zdjecie drugie: chyba same się domyślacie. Znalezisko przyalejkowe. W parku, również. Ukochany mąż, któremu teraz tylko pierwiosnki na wiosnę zakwitły przy pozostałościach mogiły.
Krótko tylko: do 1964 był to niemiecki cmentarz komunalny, później dostał się w ręce Polaków, którzy co się dało rozkradli, resztę zniszczyli.
Teraz w tym miejscu jest Park Zachodni - ludzie spacerują z psami, dzieci bawią się na placu zabaw.
Dla mnie to miejsce jest straszliwie przygnębiające.
|
Miejsce przygnębiające, ale jakże piękne. Ja uwielbiam zwiedzać takie miejsca.
Moim marzeniem jest pojechać drugi raz do Auschwitz.
Moją fascynację Holocaustem przepłaciłam depresją ale muszę tam pojechać jeszcze raz! Jakaś chętna?
Dziewczyny, wy jesteście takie wszystkie piękne, nie nadaję się do Pazurkomaniaczek
|
|
|