2012-03-22, 20:42
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę o pomoc w odchudzaniu :)
Kochana, kluczem do sukcesu jest akceptacja siebie a kg same spadną, i nie myśl, że jesteś gruba, wmów sobie, że jesteś szczupla i uwierz w to a wówczas podswiadomośc uzna to za rzeczywistość i tak się stanie, co Ci szkodzi spróbować, to wymaga troszkę czasu i determinacji , myślę ,że warto. Wszystko i odchudzanie zaczyna się od glowy(odpowiedniego myślenia). Uwierz ,że dasz radę Zmień nawyki żywieniowe, przez ok 2 tyg. wyklucz chleb nawet ciemny i zastąp twarożkiem ziarnistym + siemię lniane, jakieś dodatki pestki dyni slonecznika, podjadaj migdaly orzechy - mają pelnowartościowe bialko i nie tluczą mimo sporo kcal , w dodoatku oczyszczaja organizm , regularna toaleta . Więcej owoców i warzyw , nie jedz po 18 , pij kawę , wodę z cytryną, urozmaicaj posilki , salatki, surówki, nie lącz bialka ze skrobią, dodaj ruch na świeżym powietrzu , chociaż spacer i rower (rewelacja)i się nie poddawaj , 1-sze efekty powinny Cię bardziej motywować. Napisz przykladowy jadlospis , postaram się pomóc, acha jedz 3 razy w tyg kaszę najlepiej gryczaną, świetnię wplywa na trawienie i odchudza, i zwiększ ilość bialka gdyż syci i nie tluczy, powodzenia , pozdrawiam i napisz czy jakie efekty. Acha pij herbatę z pokrzywy (3 szkl dziennie) odwadnia, usuwa toksyny wp lywa na przemiane materii na mnie dziala , poczytaj tu na forum tez jest poruszany ten wątek , i poczytaj o peelingu kawowym również tu na forum jest świetny, pa 3 mam kciuki i przepraszam za chaotyczność
|
|
|