Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-23, 00:18   #2968
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O kurcze ale dlaczego? pojęcia nie mam, przecież wybrałaś antybiotyk do końca może znów Cię przewiało albo co? pogoda teraz zdradliwa jest masz jeszcze jakieś leki w domu? biedna Ty idź lepiej spać
nie do końca 4 tabletki mi zostały i nie wzięłam juz ich bo strasznie mnie głowa codziennie bolała i myślałam że to przez te antybiotyki może. No ale 4 to mało przecież.......
Chyba łyknę zaraz ten antybiotyk to jutro będzie mi lepiej. Ale opłaca się wziąć 4 tabletki tylko? czyli 2 dni?
Dziś w sumie wiało trochę popołudniu... może znowu gdzies mnie przewiało czuję się fatalnie i idę do wyra zaraz.....

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia mowie Ci, ze niestety angina ma nawroty... i zacznij przez kilka dni brac antybiotyki. Przejdzie Ci nie chodzi tylko o to ze moglo przewiac czy cos, po prostu angina to jest jakies swinstwo i lubi meczyc dlugo i wracac. Moze sie tak zdarzyc jeszcze kilka razy, ciezko to wyleczyc
to mnie pocieszyłaś
Mam dość pojadę do tych Niemiec za 2,5 tygodnia i będę zdychać tam

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
to daruj sobie dzis mycie glowy jak nie musisz, marsz do lozka z ciepła herbatką i spaac!
no właśnie muszę jutro jadę na zakupy bo muszę dziecku buty kupić a włosy mam straszne.... herbatkę juz wypiłam i nic przełknąc jej prawie nie mogłam bo gardło już tak boli idę płukankę zrobię z wody utlenionej i wezmę ten antybiotyk co mi został.... mam nadzieję że pomoże

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

nie mogłabym zasnąć jakbym Wam nie po odpisywała ledwo siedzę ale dałam radę boże jak mnie wszystko boli gardło aż pali!
Uciekam też już do wanny a potem do łózeczka.... mam nadzieję że przeżyję jakoś tą kąpiel.... najgorsze jest to że synek nie śpi..... i ciągle woła siku i muszę z nim chodzić..., więc nie wiem jak się wykąpię
Mam serdecznie dość wszystkiego!!!!!!

Dobranoc śpijcie dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora