Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-23, 19:58   #2004
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
my wczoraj Julisie zameldowalismy

Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez maja nadal pelne noski? Jula ma dosyc przytkany, polozna twierdzi ze to jeszcze nieoczyszczony nosek jest po porodzie i zejdzie, ale widze ze niunia mi sie meczy i charczy wrecz ... jakies sposoby? Ani gruszka, ani frida ani kropelki .. nic narazie nie pomaga
Kai charczało chyba z 3 tygodnie, wyciągałam białe gluciorki malusie fridą, teraz już oddycha lekko, może u Ciebie też to zejdzie niżej i będzie się dało usunąć

Cytrynka tak mi przyszło do głowy ,że może Małego męczy troszkę refluks ,że ulewa tak w nocy dużo i nie śpi, bo w dzień jest dużo w pozycji ukośnej, pionowej to Go tak nie męczy , a w nocy dużo na płasko i wtedy to dokucza, mi kiedyś położna i lekarka ( dwa osobne źródła ) poleciły unieść łóżeczko lub podłożyć coś pod materac ,żeby Nina nie leżała płasko, może spróbuj tego sposobu , powodzenia
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora