Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-23, 20:12   #277
Rilla82
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
pamietam, dlatego do Cie uderzam
chodzi mi o cos na 7/ 8 dni, byczenie i tance + ze 2 - 3 wycieczki, zeby cos fajnego zobaczyc, celuje w ta tansza Turcje, max 2 tys, ale nie ukrywam ze im taniej tym lepiej
W takim razie coś na riwierze Tureckiej. Turcja zachodnia (np. Bodrum) może jest ciut tańsza, ale imo nie tak malownicza i zdecydowanie mniej w niej orientalnego klimatu. Ja będę uderzać do Kemer, całkiem spore miasto, ale też i nie gigant pokroju Antalii i Alanii, widoki cudne, bo to skaliste wybrzeże, woda krystaliczna, coś jak w Chorwacji.
Wyczaiłam takie cuś:
http://www.itaka.pl/wczasy/turcja/ke...p?SEARCH_HOTEL
Ma dobre opinie, minus taki, ze to hotel miejscki, czyli ogrodu brak, ale to zwykle jest coś za coś. Ogród mają hotele na zadupiach, a wtedy do rozrywek trzeba dojechać.

Jeśli natomiast wolisz piaseczek na plaży, to polecam przedmieścia Alanii. To spore miasto portowe, z wielką piaszczystą plażą i zamkiem górującym nad miastem. Jednak w sezonie dość tłoczne.
Polecam wypady przed rozpoczęciem wakacji, ceny dużo niższe, a i temperatury znośne. Mnie kiedyś w sierpniu złapały upały ponad 40 st. i w sumie do wieczora nie dało rady nosa z basenu wyściubić.

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2012-03-23 o 20:13
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora