2012-03-23, 20:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
hej 
Cytat:
Napisane przez patik87
Ależ się wkurzyłam. Nie tyle wkurzyłam, co mi przykro.
Sąsiadka ( siostra teściowej swoją drogą- dużo cech wspólnych) powiedziała mi że Sara już powinna siedzieć, bo jej wnuk to w jej wieku już chodził.
Może i powinna, ale co z tego? każde dziecko ma swoje tempo 
Opowiedziałam jej kilka słów.
|
co za baba durna 
numer masz na górze po prawej stronie
Cytat:
Napisane przez brumek
Głupi babsztyl  Mi teść opowiadał, że rozmawiał ze swoją siostrą niedawno i ona się pyta ile Tymek ma. A wtedy miał 6 miesięcy. A siada? Teść mówi, że nie. A ona: Och, to on jest opóźniony w rozwoju!
Czaicie? 
|
powiedz że żartujesz.... masakra
Cytat:
Napisane przez Marina1
W temacie Wielkanocy to ja dziś robiłam jajecznicę i zamiast stłuc jajka to zrobiłam se wydmuszki. Potem ugotuję w łupinkach cebuli i będę miała pisanki. To się nazywają ekonomiczne święta 
|
fajny pomysł
mam nadzieję że z uchem szybko przejdzie
Cytat:
Napisane przez meszsares
Bylysmy z Blanka (Klara w zlobku) na 3-godzinnym spacerze na dzialkach. Nie planowalam byc tak dlugo - chcialam tylko porozklejac ogloszenia o kupnie dzialki i wracac, ale spotkalam sasiada (tzn on mnie zna, ja go nie  ) z klatki obok, ktory jest starym dzialkowcem i pokazal mi trzy dzialki do kupienia  potem jeszcze zalatwil namiary na wlascicieli - super dziadek!  nawet Blanke mi trzymal na rekach jak ja ogladalam ogrodki (bo znudzona rzucala sie w wozku). Potem inny dziedek tez ja wzial, a ta normalnie-cyganskie dziecko, usmiechala sie do kazdego, szczesliwa, ze na raczkach! 
|
to jest szansa że coś uda się kupić? Super 
Cytat:
Napisane przez kalinkap13
a o czym pomyślałam? że fajnie że jesteś w ciąży, że rok po roku ja całty czas o tym marzę 
|
na pewno się uda 
Cytat:
Napisane przez patik87
Qrwa co za dzień 
|
ojjj...bardzo nieprzyjemnie trzymam kciuki żeby się wyniki poprawiły!
Cytat:
Napisane przez Kajool
|
no to się nacieszysz nim
Byłam z małym dziś na zakupach. Trzymam go w sklepie na rękach, pani mi coś pokazuje a ten zgiął się w pół do przodu, pani prosto w oczy się wgapił z szerokim uśmiechem i zaczął do niej po swojemu gadać nie muszę mówić jaki pani miała ubaw 
Ja się pewnie dopiero w niedzielę wieczorem odezwę bo jutro jedziemy z TŻem za Wrocław miłego weekendu!
|
|