Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękna sylewetka do wakacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-23, 22:17   #170
Mahdab
Zakorzenienie

Dot.: Piękna sylewetka do wakacji

Cytat:
Napisane przez afryga Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że zazwyczaj tak nie jesz. Przecież tu nie ma nawet 1000 kal. Nie wiem czy jest nawet 800. Nic dobrego z tego nie wyjdzie. Jeśli spowolnisz sobie metabolizm to później będziesz musiała jeść tak mało cały czas (a wiadomo jakie są skutki głodzenia organizmu), albo każda dodatkowa kaloria będzie magazynowana i będziesz tyła od przysłowiowej "szklanki wody", a tego raczej nie chcesz.

Wiem, że tak jest, dlatego na którejś stronie pisałam, że boję się, że spowolni mi zupełnie metabolizm od tej diety Ale niestety w chorobie, a w szczególności w gorączce muszę się zmuszać nawet do tego żeby zjeść jogurt na śniadanie. Rzadko się przeziębiam, ale zwykle jak już mnie dopadnie to solidnie. Jakieś pół roku temu byłam tak chora, że przez cały dzień zjadłam tylko gruszkę! Ale tak w normalnych okolicznościach, to ja jestem raczej z łakomczuchów

Dzisiejsze menu:

- śniadanie: płatki z mlekiem z łyżeczką miodu
- obiad: ryba (niestety w panierce z patelni) z ziemniakami i miseczka sałatki z kapusty pekińskiej
- podwieczorek: jogurt owocowy
- kolacja: 2 kanapki z sałatą serem i pomidorem

Już chyba jest lepiej Od jutra się poprawie na pewno

Ista, nie wiem czy naprawdę tak potrzebujesz detoksu, skoro starasz się zdrowo jeść.

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując