Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-24, 09:15   #766
isiaok
Rozeznanie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Witamy! My bawimy sie juz na ostro od 5już nawet jesteśmy po pierwszej drzemce

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie mi kochane!

Poluje na wózek bliźniaczy i teraz mam dylemat jakie koła czy pompowane czy piankowe.... a my mieszkamy przy polnej drodze i jakoś wizja tych piankowych kół mnie przeraża a spacerówki prawie każda jedna jest z piankowymi...
a takiego typu?http://allegro.pl/instep-safari-doub...210708249.html mi sie bardzo ciężko jezdzi po lesie na piankach, a dwójke sie pewnie bedzie dodatkowo żle podbijac na takich kółkach. Za to Roanem mkne na pompowanych jak błyskawica

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ty to masz łeb na karku! Tylko jeszcze muszę się podstawić Tymciowi w takim razie, żeby dokończył dzieła, bo na razie dziurka nie jest na wylot
aaaaaaa darmowy piercing, o matko wyobraziłam sobie Ciebie z kolczykiem na sucie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
I melduję posłusznie, że jutro się stawię chyba dopiero wieczorem, bo wreszcie jedziemy na działkę do mojej cioci Wreszcie, bo stęskniłam się za świeżym powietrzem, wsią, a w zimę, to nawet jak tam wpadniemy to nie to samo.
No i odwiedzimy nasze kaczki. Bo chyba się Wam nie chwaliłam że mamy z mężem dwie kaczki Matylda i Tymoteusz Mają teraz 2,5 roku. Na codzień zajmuje się nimi taka moja druga ciocia, która tam mieszka na stałe. A mieszkają sobie w kurniku z jej kurami
Kupiłam je w wakacje 2010, kiedy miały dwa tygodnie na targu, gdzie się handluje drobiem i zwierzętami, ale takimi na ubój. Podeszłam do faceta, wybrałam je sobie, a on mi mówi, że szybko powinny być gotowe, bo to dobry gatunek. Ja się pytam - na co gotowe A on: na mięso Jak mu powiedziałam, ze to będą kaczki "pokojowo-kanapowe" to się na mnie spojrzał, jak jeszcze nikt nigdy na mnie nie patrzył. Z najwyższą pogardą Tym bardziej, że potem wrzucił je do takiego paskudnego wora i podał mi jak ziemniaki, a ja je szybko odpakowałam, przytuliłam i tak z nimi poszłam do samochodu

Aha, po kilku miesiącach okazało się niestety że i Matylda i Tymoteusz to mężczyźni i z wyczekanych jaje nici

To one: jak miały miesiąc i ostatnio.
Jak były małe kupiliśmy im wanienkę dla niemowląt do pływania
jak w Przyjaciołachjeszcz e dwa kurczaki do kolekcji
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora