2012-03-24, 11:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Linzey wszystkiego najlepszego  
Cytat:
Napisane przez 201704110948
Treść usunięta
|
Super, że TŻ dostał jakieś leki, będzie się lepiej czuł 
I gratulacje 
Cytat:
Napisane przez agunia82
wstawiam fotki ciuszków, ale od razu zaznaczam, że to bardzo znikoma część paczki  Wybrałam tylko te najciekawsze, pajace, półśpiochy, body i kaftaniki pominęłam (a tego było multum)
na jednym zdjęciu są te komplety zimowe
|
Ładne 
Cytat:
Napisane przez asia665
Jak Kamilka Wam pisała, mój poziom glukozy po obciążeniu 50 g wyszedł 188 mg/dl  . Wizytę miałam mieć w poniedziałek,ale poszłam dzisiaj . Lekarz jak zobaczył wynik to powiedział ,że mam w poniedziałek zgłosić się na oddział  . W szpitalu zostanę 2-3 dni. Jeśli coś będzie nie tak to dłużej  . Boje się  . Ginekolog powiedział,że w zależności od wyników jakie wyjdą w szpitalu zostanie podjęta decyzja czy mam sama zgłosić się do poradni diabetologicznej,czy diabetolog przyjdzie do mnie na oddział.
Wylałam już chyba tone łez  . Było tak dobrze, wszystkie wyniki zawsze wzorowe . . . .
Póki co najważniejsze , że Patryś kopie jak szalony  .
|
Kochana nie martw się tak, na bank zrobią Ci obciążenie na 75 g a ono może wyjść dobre 
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN
Bylam juz u lekarza
Prawie na pewno bedzie chlopczyk.
Wszystko w porzadku, wazy prawie 250g, rozwija sie swietnie. Wszystko inne tez ok.
|
najważniejsze, że się dobrze rozwija 
A co do płci, Hania chciała chłopaka, możecie się wymienić 
Cytat:
Napisane przez nicki86
U nas chyba zostanie Lilianka... na żadne skarby nie mogę przekonać tatusia do Sary  Jak piszę do niego smsa że Sara kopie w brzuszek i go pozdrawia to odpisuje, żebym ucałowała od niego Milenkę (wie jak mi się to imie źle kojarzy i się ze mną droczy  )
|

A Lilianka bardzo ładnie 
Cytat:
Napisane przez depoison
Prawie przegapiłabym: miałam dziś (tzn przed północą) studniówkę!    Za równo 100 dni termin porodu 
|

Cytat:
Napisane przez phdwao
Witam z ropoczetym 6-tym miesiącu 
z tej okazji drinki dla wszytskich! 
|
|
|
|