2012-03-24, 11:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Napisane przez owieczkaa
Nie wywyższam, stwierdzam fakt. Dzisiejsze czasy pozwoliły na ujawnienie rzeczy, o których kiedyś nie wolno było mówić. Uwolniło to też chamstwo i ekshibicjonizm wszelkiej maści, ale również dzięki temu samemu zjawisku my, kobiety możemy nie mieć dzieci i męża jak nam się to nie podoba, możemy gadać na forum nawet o kobiecych orgazmach (o, zgrozo! w XIX w.). Więc jeśli mielibyśmy powrócić do czasów - wszystko uklepane, wyprasowane i wmiecione pod dywan, wolę to, co jest teraz, nawet jeśli cierpią na tym czyjeś uczucia estetyczne.
|
Proszę, nie mieszaj chamstwa z prawami kobiet
Cytat:
Napisane przez owieczkaa
Po pierwsze, częściej przegrywają. Po drugie, pudelek ani jego użytkownicy nie są pozywani za chamstwo, tylko za nieprawdziwe informacje umieszczone w "artykule" (tak to nazwijmy)
|
Nie znam się na prawie, postaram się wyszperać informacje na ten temat.
Cytat:
Napisane przez owieczkaa
Nie mówię, że jest to dobre i powinniśmy to gloryfikować, ale nie ma sensu zakrywać oczu i uszu i udawać, że tego nie ma. Jak ja byłam 20 kg grubsza nikt nie musiał mi mówić w twarz na ulicy, wystarczy że jadłam coś w tramwaju po całym dniu niejedzenia i wszyscy mieli na twarzy wypisane, co chcieliby powiedzieć.
|
To tylko świadczy źle o tych ludziach.
|
|
|