Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zachowanie faceta po rance ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-24, 12:11   #71
niereformowalna
BAN stały

Dot.: Zachowanie faceta po rance ...

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Trochę głupoty a wiesz czemu?

Jak ludzie podobają się sobie, jak poczuli to COŚ, jak jest chemia, jak się fajnie gada i w ogóle ten fajny stan... czułaś go prawda? Fajny wiem o tym.
To zauważ, że nie jest ważne czy człowiek się odkryje czy jak to napisałaś "będziesz tajemnicza i niedostępna". Kobiety generalnie jak i faceci chcieliby wszystko mieć OD RAZU, raz dwa. Tylko właśnie pojawiają się ograniczenia w postaci niedomówień, stereotypów.. tym "co on/ona sobie o mnie pomyśli", "o matko wyjdę na idiotę/kę"

I Ci, którzy poczują ten przyjemny stan.. to nawet idąc do łóżka na 3 czy tam 5 spotkaniu (przykładowe cyfry) i nawet jak stereotypowo zaczną związek "od dupy strony" TO I TAK BĘDĄ razem bo czują RAZEM TO COŚ!!! Jest wiele par co wystawiają kawę na ławę.. nie czują się ograniczeni, wszystko wychodzi naturalnie, nie krępują się, nie wstydzą.. znam wiele takich par i mają się dobrze.

Ty piszesz o facetach, którzy jak "zdobędą" to powiedzą PAPA... to są chu** nie faceci pamiętaj

Narzucanie się - jeśli ja kobiecie mówię NIE, a ona dalej mi "truje tyłek" to jest to narzucanie się... natomiast wyjście z propozycją spotkania (zapytanie) NIE JEST NARZUCANIEM SIĘ

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Wyluzuj po prostu bądź sobą, naturalna i NIE KRĘPUJ się... rób swoje i to na co masz ochotę.

Postaram się
Zdam relacje jak tylko wrócę ze spotkania
niereformowalna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując