2012-03-24, 11:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Bry 
Trzymam kciuki za egzamin i proszę o kciuki w swojej sprawie: dziś jedziemy na salę, aby podpisać ostateczną umowę i zapłacić drugą zaliczkę. Ale dla mnie najważniejsze jest wyjaśnienie skąd te złe opinie i rozwianie wątpliwości z tym związanych oraz zagwarantowanie kilku rzeczy w umowie. I tu błagam o kciuki, bo zrobiłam listę pytań i rzeczy wymagających wyjaśnienia i jest tego 1,5 strony A4 - gościu chyba zwątpi przy pierwszych trzech, ale jak ich nie wyjaśnimy i nie zagwarantuje nam tego, czego chcemy to jestem skłonna zmienić salę
Nena: dziękuję Ci jeszcze raz za podanie nazwy lakieru - wczoraj kupiłam i jestem zachwycona, bo jest idealny Jasnomiętowy, a nie taki oczorzutny, jak te, które widywałam dotychczas... 
Kindzia: Teściowej to bym sama kazała płacić za garniak, ta kobieta jest hm... okropna! Mogła by sobie z bratową TŻa Kilianny rękę podać 
I kłócimy się z TŻem o fotografa: mamy Jego siostrę i Jej dwie koleżanki, ale ja bym chciała mieć jakiegoś postronnego... Może przesadzam? 
Dziewczyny: mam Druhną!! Z racji tego, że Świadkowej nie znoszę i ona nic nie robi, a sama przestałam ogarniać to poprosiłam moją kuzynke o pomoc i się zgodziła! Bo ja pomału nie wyrabiam sama ze wszytskim... Ale jestem szczęśliwa i aż mi kamień z serca spadł!!
Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-03-24 o 11:17
|
|
|