Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-24, 12:03   #1557
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to murzynek się piecze
szukam polaczenia do Lubelskiego

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
W TV jest konferencja w sprawie smierci małej Madzi z jej rodzicami i detektywem Rutkowskim. Tłumaczą się z wejść na strony itd. Podobno to z jego siostry komputera były wejścia za co on (ojciec Bartek) nie bierze odpowiedzialności...Katas trofa...Już nie wiem co o tym sądzić...Ojciec chce też się poddać badaniom wykrywaczem kłamstw.
dla mnie to zaczyna być cyrk i coraz bardziej jestem pewna, że spejclanie to zrobili..

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja też jestem uzależniona. Teraz się powstrzymuję, bo TŻ dziwnie patrzy na nowy kolor na paznokciach i uważa, że wydaję na głupoty, ale to silniejsze ode mnie
lakiery ponad wszystko! ja mam wszystkie kolory a i tak co i raz wracam z kolejnym

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i uciekam. Jutro próbna fryzura i przymiarka sukni. Oby mi sie nadal podobała

czekam na fotorelację

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Nie do wiary napisałam maila do jednej z kieleckich kwiaciarek, dużo PM bierze u niej bukiety i za ten sam bukiet, co ta poprzednia mi napisała 250-300 zł, ta napisała ok. 180 zł. LOL
trzeba szukac, ceny sa przerozne.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

za welon bardzo mi się podoba.
dziekuję

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a wiecie co się stało odmówiliśmy ten smoking z Konsula bo TEŚCIOWEJ się nie spodobał a więc wku****** się wzięłam TŻ za chabety do Vistuli i tam kupiliśmy smoking za 1700 nie muszę Wam mówić jakie było jej zdziwienie
o matko, a te smokingi jakos bardzo sie roznily?
wiecie co..rece opadaja z tymi tersciowymi:|

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
kupiliśmy ten

http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html

ewusia chyba kupiliście podobny
normalny smoking a ten sie juz jej podoba?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
marynarka jej się źle układała i według niej była cała do przerobienia więc miałam dosyć jej słuchania i zrzędzenia mało tego jeszcze za mną chodziłam gdy chciałam sobie wybrać bieliznę

kochana, bedziesz miala ciezko po slubie....

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

bardzo ładny!
Zamawiałaś na all ? Ile kosztował ?
tak, 45 zł
oto link: http://allegro.pl/welon-nowosc-2012-...189139914.html

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
A teraz UWAGA:
Mamy już część prezentu na podziękowanie dla rodziców i są to........ ramki cyfrowe !!!!!!!!!!!!! (czyli to, o czym myśleliśmy od dawna). Są mega wypaśne. Oprócz oglądania zdjęć można na nie wgrywać muzę, oglądać filmy, jakieś aplikacje itd. Normalnie bajer I najlepsze jest to, że te ramki kosztowały nas.... 0 zł Tak się szczęśliwie złożyło, że TŻ za współpracę z jedną firmą .... dostał od nich właśnie te 2 ramki w prezencie Tak jakby musiało to być Jestem szczęśliwa!!
a juz chcialam pytac ile kosztowały, bo ja kupilam na urodziny tz taka wypasiona i kosztowala mnie 360 zl...
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora