2012-03-24, 12:03
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Napisane przez (kicia)
no to murzynek się piecze 
|
szukam polaczenia do Lubelskiego 
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Anulka_p
W TV jest konferencja w sprawie smierci małej Madzi z jej rodzicami i detektywem Rutkowskim. Tłumaczą się z wejść na strony itd. Podobno to z jego siostry komputera były wejścia za co on (ojciec Bartek) nie bierze odpowiedzialności...Katas trofa...Już nie wiem co o tym sądzić...Ojciec chce też się poddać badaniom wykrywaczem kłamstw.
|
dla mnie to zaczyna być cyrk i coraz bardziej jestem pewna, że spejclanie to zrobili..
Cytat:
Napisane przez Anulka_p
Ja też jestem uzależniona. Teraz się powstrzymuję, bo TŻ dziwnie patrzy na nowy kolor na paznokciach i uważa, że wydaję na głupoty, ale to silniejsze ode mnie
|
lakiery ponad wszystko! ja mam wszystkie kolory a i tak co i raz wracam z kolejnym
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa
Życzę Wam wszystkim miłego weekendu i uciekam. Jutro próbna fryzura i przymiarka sukni. Oby mi sie nadal podobała

|
czekam na fotorelację
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia
Nie do wiary  napisałam maila do jednej z kieleckich kwiaciarek, dużo PM bierze u niej bukiety i za ten sam bukiet, co ta poprzednia mi napisała 250-300 zł, ta napisała ok. 180 zł. LOL
|
trzeba szukac, ceny sa przerozne.
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
 za welon bardzo mi się podoba.
|
dziekuję
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
a wiecie co się stało  odmówiliśmy ten smoking z Konsula bo TEŚCIOWEJ się nie spodobał a więc wku****** się wzięłam TŻ za chabety do Vistuli i tam kupiliśmy smoking za 1700  nie muszę Wam mówić jakie było jej zdziwienie 
|
o matko, a te smokingi jakos bardzo sie roznily?
wiecie co..rece opadaja z tymi tersciowymi:|
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Cytat:
|
normalny smoking a ten sie juz jej podoba?
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------
Cytat:
marynarka jej się źle układała i według niej była cała do przerobienia  więc miałam dosyć jej słuchania i zrzędzenia mało tego jeszcze za mną chodziłam gdy chciałam sobie wybrać bieliznę
|
kochana, bedziesz miala ciezko po slubie....
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------
Cytat:
Napisane przez tusia_m
bardzo ładny!
Zamawiałaś na all ? Ile kosztował ? 
|
tak, 45 zł
oto link: http://allegro.pl/welon-nowosc-2012-...189139914.html
Cytat:
Napisane przez tusia_m
A teraz UWAGA:
Mamy już część prezentu na podziękowanie dla rodziców i są to........ ramki cyfrowe   !!!!!!!!!!!!! (czyli to, o czym myśleliśmy od dawna). Są mega wypaśne. Oprócz oglądania zdjęć można na nie wgrywać muzę, oglądać filmy, jakieś aplikacje itd. Normalnie bajer  I najlepsze jest to, że te ramki kosztowały nas.... 0 zł  Tak się szczęśliwie złożyło, że TŻ za współpracę z jedną firmą .... dostał od nich właśnie te 2 ramki w prezencie  Tak jakby musiało to być  Jestem szczęśliwa!!
|
a juz chcialam pytac ile kosztowały, bo ja kupilam na urodziny tz taka wypasiona i kosztowala mnie 360 zl...
|
|
|