Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To mieć muszę, bez tego się nie ruszę!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-24, 14:36   #5
Imperfecta
Zakorzenienie

Smile Dot.: To mieć muszę, bez tego się nie ruszę!

Witam w ten piękny sobotni dzionek wszystkie uczestniczki konkursu i wszystkie pozostałe osoby przeglądające mój wątek.
Dzisiaj przedostatni wpis i jednocześnie początek kosmetyków kolorowych. Zapraszam do komentowania i oceniania.

10. Podkład Maybelline Dream Matte Mousse Make-Up.
cena: ok 30 zł

Uwielbiam ten podkład od pierwszego użycia! Świetna konsystencja, świetny zapach, cudownie matuje, wygładza i ukrywa niedoskonałości.. Kolor jaki posiadam to 026- Honey Beige i jest świetny, idealnie dopasowuje się do mojej karnacji i pięknie stapia się ze skórą, noszę go bo nigdy nie wiadomo kiedy trzeba będzie coś podreperować.

11. Antybakteryjny puder w kompakcie Synergen
cena: 5,99zł

To jest mój numer jeden wśród wszystkich kosmetyków jakie chyba mam (a mam ich na prawdę mnóstwo), tani, świetnie matuje, cudowny kolor 02 idealnie trafiony, ukrywa wszytko co chciałabym ukryć! Noszę zawsze przy sobie, bo lubię co jakiś czas przypudrować nosek.

12. Róż z jedwabiem i wit. E, WIBO
cena: 7zł

Ten róż jest świetny kiedy należy dodać makijażowi rumieńców i ładnie zaznaczyć kości policzkowe. Jestem z niego na prawdę zadowolona, no i ta cena, zawsze mam go przy sobie.

Dziękuję za uwagę, jutro już ostatnia część mojego niezbędnika!
Pozdrawiam.

Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora