Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-24, 16:59   #4611
meryy82
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

hejka
ale się wiosna rozszalała normalnie małe listki się pojawiły, pomyśleć, że zaraz w kolo będzie zielono

Cytat:
Napisane przez Negra1987 Pokaż wiadomość
Halo witam
Moje dietowanie przydało by się zakończyc i zwiększyć nieco ilość przyjmowanych kalorii. Moja waga spada jak szalona, dziś rano ujrzałam na niej 56,8. I przestaję się sobie podobać. Mam piekielnie wystające kości obojczykowe. I nawet mój TŻ powiedział, że zaczynam brzydko wyglądać.
Wczoraj miałam tragiczny dzień - na nogach byłam od 3 nad ranem do 24 a moje jedyne posiłki zjadłam o 4 nad ranem, o 13,30 nieduży obiad i o 19,30.
Ciężko będzie, w niedzielę muszę się juz wyprowadzić do Bolesławca, i najprawdopodobniej nie będzie to praca od pon do pt, ale będę musiała być tam w weekendy.
Będzie ciężko. Ale podjęłam się, i muszę dać z siebie wszystko
Jeszcze tylko muszę wysłać szefowi raport z wczorajszych szkoleń i spotkań, i mam weekend na półtora dnia

meryy82
kwiatki są mega Ja mam u siebie w pokoju tylko 3, ale każdy ma swoją historię, i każdy jest wyjątkowy
Mam jukę, którą odreanimowałam z mieszkania które kiedyś wynajmowałam. Miała ponad 1,5m i była strasznie przemrożona i przegniła. Udało mi się uratować jej czubeczek (jakieś 5cm) i jest piękna. W tej chwili ma ok. 40cm i rośnie jak szalona
Mam pokrzywę brazylijską,(tak tak - pokrzywę) którą dostałam od TŻ-ta na walentynki w pieknej doniczce z myszką i serduszkiem.
I mam aloes, który hoduję z uwielbieniem,tylko po to, żeby wykorzystać go do niecnych celów gdy osiągnie 2 lata Twarz, włosy i te sprawy
A pozostała część mojego domu wygląda jak istny busz. Mama mnie pomału zaraża tą miłośćią do kwiatków

Nezka07
ja też mam mega ssanie na słodycze. Obawiam sie, że po poście będę chciała nadrobić te 49 dni, i będę wciągać co popadnie.
marudzi, że waga jej spada i pości
56kg jaj tylko uważaj może zacznij łykać witaminy.
Jak ja bym chciała by mi się waga ruszyła, dzisiaj nie wchodziłam na wagę wolę sobie humoru nie psuć, wystarczy, że u babci zobaczyłam się w lustrze masakra, jakaś taka sflaczała się zrobiłam a dużo się ruszam, dbam o siebie, a tu takie coś. A już buzia jaka się obła zrobiła i chyba wiem co mnie tak w jajo zrobiło - leki na alergię.
Odstawiam, niech mnie w nosie kręci, wole kichać i prychać ale ie chcę wyglądać jak prosię.

Pomarudziłam i idę poskakać na skakance.

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
5 ty miesiac juz minal bez prostowania oby tak dalej !
chodzi o włosy
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując