Wątek
:
Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-03-24, 17:09
#
4908
aneczkkaa
Zakorzenienie
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
mrówciu
mam nadzieje że Gabi szybko przywyknie do przedszkola
życzę dużo wytrwałości i cierpliwości. Od jakiś 3-4 lat mamy ogródek działkowy
na początku mieliśmy super zapał, wybudowaliśmy sobie piękną murowaną altanę i odkąd zaszłam w ciążę działeczka odeszła w niepamięć
teraz tz wziął się za nią, rozwalił starą altanę wszystko posprzątał (placu budowy) i skopał ją calutką, już jest w trakcie robienia trawnika
w tym roku Maciuś będzie mógł swobodnie sobie tam latać, nie będę musiała się już martwić że wpadnie w jakiś dół czy mrowisko hehe
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------
Cytat:
Napisane przez
libra777
sprawdzajcie wszystko dokładnie żeby was nikt nie wrobił, a z pieniędzmi tak jak Bao radzi umowę spisać przy świadkach.
Zdrowia życzę
Cytat:
Napisane przez
izazula
Aneczka
- pamiętajcie żeby sprawdzić przed podpisaniem umowy wszystkie zaświadczenia o niezaleganiu z opłatami. Koleżanka ostatnio sprzedawała mieszkanie i takowe przedstawiała chętnym kupującym.
Tż jak kupował mieszkanie to umowa przedwstępna była spisana u notariusza i dostali zadatek w gotówce do ręki. Reszta miała wpłynąć przelewem po uruchomieniu kredytu. Oczywiście pojawiły się też terminy opuszczenia mieszkania i wymeldowania. Zresztą Wy chyba jesteście świeżo po sprzedazy swojego więc cały czas jesteście na czasie
kurde już sie tyle nasłuchałam od ludzi że spać nie moge
musimy mieć oczy szeroko otwarte
oczywiście przed podpisaniem czegokolwiek wszystko posprawdzamy łącznie z KW, zresztą przecież my też przed umową musieliśmy wszytsko pokazać (nasz klient nawet nie pytał o zaległości ? no dziwnie ... ) na jego szczęście mamy wszedzie nadpłaty. Nie ma co przecież nie możemy się wkopać
trzeba robić wszystko z głową. Puki co mam ogromnego stresa bo nie mamy co kupić, jeszcze 2 miesiące i wyprowadzka a my nie mamy mieszkania
11
tc
20-12-14
10 tc
aneczkkaa
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do aneczkkaa
Znajdź więcej postów aneczkkaa