2012-03-25, 10:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Witam się niedzielnie 
najlepsze życzenia dla Igorka, Hani i Szymka   
Cytat:
Napisane przez ellika
Mamy pierwszego zęba  w końcu
|
Braaaaawooooo 
Cytat:
Napisane przez isiaok
|
Ale, szczerze mówiąc, trochę to moim zdaniem przestarzałe poglądy Bo jak czytam najnowsze wypowiedzi pediatrów (oczywiście nie pań z przychodni ) i dietetyków, to piszą że idealnie gładkie papki nie sa niezbędnym etapem, a już na pewno nie ma ram czasowych, że do 7 miesiąca to gładko, do 9 małe grudki, a po 9 kawałki 
Cytat:
Napisane przez telik
1. jak zwykle pewnie Brumeczku masz racje
z jednej strony nie chciałabym zostać odludkiem bez znajomych
ale z drugiej strony spokój Jasia i jego dobry sen jest dla mnie ważniejszy
postanowiliśmy wiec z tymi znajomymi spotykać sie w weekendy w porach popołudniowych-kiedy Jasiu nie śpi
2. Brumeczku za te kaczki to już w ogole uwielbiam Cie bezgranicznie. Co do 2 dzieciaczka to mam podobne odczucia że Jaś byłby jakby zdradzony. Ale z drugiej strony jak napistałaś iustynie relacje które dziecko buduje z tym młodszym dają wiecej korzyści dziecku.
3. dzisiaj mamy gosci
upiekłam wczoraj szarlotke w nocy 
a będąc przy temacie nocy Janek budził się 123 razy 
ale mam silne postanowienie niemarudzenia 
|
1. Mam podobne dylematy Czasem chcemy gdzieś wyjść i niby nie ma problemu, bierze się go w fotelik i już. Ale widzę, że niekiedy go to jednak męczy, a nawet jeśli nie jest jakoś super dokuczliwe, to że najlepiej czuje się w domu... I dylemat 
2. 
No właśnie! Ja zawsze wiedziałam że chcę co najmniej dwójkę dzieci, a raczej trójkę, przy czym to nie tyle dla mnie będzie, nie moja silna wewnętrzna potrzeba, tak jak przy tm pierwszym, co dla tych dzieci. Żeby miały siebie nawzajem 
3. Pracowity z Cibie ludź!
A Jasiowi co? Zęby? 
MI miłego popołudnia ze znajomymi
|