Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ochudzanie i cwiczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 12:19   #4
patysia152
Raczkowanie

Dot.: ochudzanie i cwiczenia

mam 165 i waze 75... ( chcialabym tak z 20 kg schudnac... a co do tego co jem to jest naprawde bardzo roznie... nie mam jakiegos takiego jadlospisu... ostatnio zaczelam jesc owsianke na sniadanie z mlekiem, czasem dokladam owoce jakies i pestki dynii, slonecznika i siemie lniane.( tak chyba sie pisze). jak juz jem chleb to brazowy, tak samo z ryzem i makaronem. staram sie jest jogurty naturalne beztluszczowe albo owocowe beztluszczowe. uzywam slodziku, pije wode ( mniej jak nie ide na silownie) no i jestem uczulona na rybe... wiec jem zazwyczaj kurczaka albo mieso mielone wieprzowe albo te drugie czerwone mielone. Wczoraj zrobilam miesko mielone z pomidorami z puszki i kukurydza. i to z brazowym ryzem na obiad. tez jem jaka. aa i czasem na przekaske jem takie cos: http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=258468621. na niektore owoce tez jestem uczulona... tez sie zastanawialm czy moglabym jesc kilak owocow dziennie, czy to nie da mi za duzo cukru?

i wlasnie apropo jedzenia to ja nie wiem ile mam tego jesc zeby nie spowolnic metabolizmu...

a CLA naprawde nic nie daje?

a co do cwiczen? jakos jestem bardziej zmobilozowana idac na taka klase nic sama na rowerku czy tam biezni... a tez tam sie ruszamy non stop i tez sie poce. no ale jak to ma mi za duzo nie dac wiec chyba to powinnam zmienic
patysia152 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując