Wątek
:
ochudzanie i cwiczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-03-25, 12:19
#
4
patysia152
Raczkowanie
Dot.: ochudzanie i cwiczenia
mam 165 i waze 75...
( chcialabym tak z 20 kg schudnac... a co do tego co jem to jest naprawde bardzo roznie... nie mam jakiegos takiego jadlospisu... ostatnio zaczelam jesc owsianke na sniadanie z mlekiem, czasem dokladam owoce jakies i pestki dynii, slonecznika i siemie lniane.( tak chyba sie pisze). jak juz jem chleb to brazowy, tak samo z ryzem i makaronem. staram sie jest jogurty naturalne beztluszczowe albo owocowe beztluszczowe. uzywam slodziku, pije wode ( mniej jak nie ide na silownie) no i jestem uczulona na rybe... wiec jem zazwyczaj kurczaka albo mieso mielone wieprzowe albo te drugie czerwone mielone. Wczoraj zrobilam miesko mielone z pomidorami z puszki i kukurydza. i to z brazowym ryzem na obiad. tez jem jaka. aa i czasem na przekaske jem takie cos:
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=258468621
. na niektore owoce tez jestem uczulona... tez sie zastanawialm czy moglabym jesc kilak owocow dziennie, czy to nie da mi za duzo cukru?
i wlasnie apropo jedzenia to ja nie wiem ile mam tego jesc zeby nie spowolnic metabolizmu...
a CLA naprawde nic nie daje?
a co do cwiczen? jakos jestem bardziej zmobilozowana idac na taka klase nic sama na rowerku czy tam biezni...
a tez tam sie ruszamy non stop i tez sie poce. no ale jak to ma mi za duzo nie dac wiec chyba to powinnam zmienic
patysia152
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do patysia152
Znajdź więcej postów patysia152