Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 16:42   #1696
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie zaproszeń! To fajnie, że robią dobre wrażenie, może się goście nie przerażą :P Któraś pytała, chyba nasza ziele, czy robiłam je sama - owszem, i wyszły mi połowę taniej niż gdyby zamawiać na allegro. A nam potrzeba było tych zaproszeń ok. 90, więc się opłacało.

Gratuluję też wszystkim upływających ddś i mdś Kolejne relacje coraz bliżej.

Niusia, nie, nie piłam wczoraj reddsa. To miodowe-malinowe piwo było z jakiegoś radomskiego browaru. Śmieszne są te piwa, bo sprzedają je w butelkach zawiniętych w papier zamiast etykiet Ale są nawet niezłe w smaku.

nena
, kciuki dla Ciebie

kiciu, nie pamiętam jakie malwuś ma obrączki, malwuś przypomnisz? My chcemy te Załącznik 4577901 i głównie chodzi o to, że ten wzór z zewnątrz niby będzie się ścierał. Sprzedawca mówił, że jest tak głęboki, że nieprędko się zetrze i nie wiem czy chciał nas wprowadzić w błąd czy rzeczywiście wzór jest trwały, bo z kolei o macie od razu mówił, że już po 3 tygodniach go nie będzie Z kolei w to, że nie będzie widać różnicy przy dwóch kolorach też jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, bo przecież sama mam pierścionek dwukolorowy w połysku i widać gdzie jest białe, a gdzie żółte złoto. Może tylko tak ten złotnik nagadał TŻtowi, bo wcześniej byliśmy u niego pytać o zrobienie innego modelu, a koniec końców będziemy zamawiać gdzie indziej, a nie u niego. Może tak chciał nas postraszyć, że jak u kogoś innego weźmiemy to wybierzemy gorszą opcję

U nas dzisiaj piękne słońce, ale też strasznie wieje, więc wyjście na dłuższy spacer to raczej hardcore. Za to po kościele byliśmy w nowo otwartej lubelskiej muffiniarni A po powrocie do domu, jakby nam było mało słodyczy, upiekłam jeszcze tartę z malinami (co prawda mrożonymi) i teraz taki piękny maślany zapach się unosi po domu

z tego co patrzę to jednak trochę się różnią ale są bardzo podobnie wykonane i co i widać różnicę w kolorach https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323794569

Blacky ja mam takie bezszwowe majciochy i są super lekkie i na prawdę ich nie znać na ubraniach ja zapłaciłam 32 zł mam firmy joanna w zwykłym sklepie z bielizną kupiłam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora