Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 17:03   #2235
Mravka
Zadomowienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Witam Kobietki
Przede wszystkim gratulacje dla Ciebie Karolca juz masz swoja Krolewne przy sobie . Sliczna Malutka i jakie włoski!

Jolka brzusio juz pokazny i widać, ze tuz tuz porod ,a Maluszek miejsca ma coraz mniej. ps. mi sie bardziej podobasz w ciemnych wlosach
Wiem wiem,ze wolisz sie w jasnych

aalegna Sebuś taki słodziak

tikki baaaardoz Ci sluzy ciąza, wyglądasz kwitnąco!

Aguśka gratulacje dla Szymusia z okazji ukonczonych 2 tyg. Zeby kazdy kolejny tydzien był przynajmniej tak samo dobry

Flower ładny brzusio))))

Było pytanie odnosnie kosmetyków do kąpieli. My uzywamy na codzien Nivea ,a weekendowo robimy Robsonowi SPA w Oilatum. Do smarowania pupy alantan masc, a do ciałka Oilatum Soft Cream (skóra z Niego schodziła jak z jaszczurki, teraz jest na etapie zdartego czoła i paluszkow ). Poki co nie widze (tfu tfu) zadnych skutkow ubocznych ktorejkolwiek z rzeczy. Chcemy kupic jeszcze Ziajke z filtrem UV,bo slonko to zdecydowanie nie jest nasz przyjaciel i trzeba sie chronic

Ostatnio uruchomilismy spacery i tak ten dzien szybko zlatuje,ze ani sie obejrze,a juz wieczor. Nauczylam sie tez robic drzemki jak Mlody spi,bo potem w nocy ciezko bywa.
Musimy sie pochwalic,bo kapiel juz bez płaczu . Opcja z recznikiem daje rade .

Dziewczyny które robia chrzciny, czy Wy juz myslalyscie kiedy(w jakim wieku chcecie?). Wczoraj wlasnie rozmawialismy z kuzynem T., ktory jest proboszczem i slubu Nam udzielal. Zamówilismy sobie wstepnie termin 20 maja ,czyli Robert bedzie mial wtedy 2,5mc. Mysliscie ,ze to nie za wczesnie?

gosia uwielbiam Twoją aktywność w ciązy niesamowita jestes!

Lenka ostatnio nawet mi sie snilas przyszlas z policja do mojego mieszkania

konia, ale masz cudne cory! Trzy fajne kobietki,a TZ w mniejszosci

Rybka kciuki trzymam za szybkie rozwiazanie

ivonka
gratulacje dla Ciebie z okazji narodzin Synka

aalegna eh biedaczko,ale juz po wszystkim. Widze,ze u Ciebie podobna sytuacja co u mnie z tym CC..szybki spadek tetna dziecka. Nie zazdroszcze tego "przebudzenia" jeszcze w trakcie(ja akurat mialam znieczulenie miejscowe). Poczatki bywaja trudne,ale sie nie zrazaj. Moj Smyk na poczatku spedzal przy piersi ok 10min..teraz to maksymalnie 30min(wraz z odbijaniem ). Widze,ze sie najada,bo odpada jak bąk. Myślę, ze pewne rzeczy trzeba wziąć na wyczucie..sama z czasem zobaczysz kiedys Maluszek je, a kiedy "kombinuje" aby sie poprzytulac. Trzymam kciuki za Was..i przepedz gosci ,nalezy Ci sie odpoczynek

W zal.kilka zdjec z ostatnich dni Roberta...rosnie rosnie jak na drozdzach!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3251707.jpg (29,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3251701.jpg (25,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3241636.jpg (47,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3241610.jpg (36,1 KB, 42 załadowań)
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora