2012-03-25, 17:35
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
Cześć dziewczyny ale się rozpisałyście znowu ! ale już nadrobiłam.
Moje wczorajsze samopoczucie nie było najlepsze, ale na basenik jednak się wybrałam. Szału nie było bo jedynie 1km przepłynęłam.
Teraz wróciłam z kursu, egzamin napisany, pozostaje mi czekać na wyniki do środy, ale co najważniejsze w końcu powracają moje wolne weekendy! Tak więc dziś w ramach relaksu znów troszkę popływam, a później sauna i jacuzzi 
O ile dobrze pamiętam jutro się ważymy? aż się boję... ALE ! Poprawa jest na pewno, bo wyjęłam kilka ciuszków z szafy, w które się nie mieściłam, a tym czasem... pasują idealnie!
Dziewczyny, chciałam zapytać ile litrów wody pijecie dziennie? Ja jestem w stanie 2litry wypić, ale ledwo, ledwo... i wcale mnie to nie cieszy, domniemam, że powinnam więcej...
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Tetrix
Co do trzymania słodyczy w domu to masz absolutną rację, że póki będą to będę o nich myśleć(czasem wręcz obsesyjnie). Ponoć organizm potrzebuje 21 dni żeby się odzwyczaić od danego pożywienia. Spróbuję przetrwać miesiąc bez cukru i słodyczy i się przekonamy czy to prawda.
|
O proszę, o tym nie wiedziałam ale być może i prawda, bo ja 1,5 miesiące nie jadłam słodyczy i teraz faktycznie mnie do nich tak nie ciągnie... Albo sobie wmawiam, że tak jest !
|
|