Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 17:46   #1701
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Niusiu potrzebuję potwierdzenia od ciebie że nadal jesteś chętna na ten komplet biżuterii bo we wtorek będę sie szefowej pytac o to i muszę wiedziec jaka jest twoja decyzja
Chętna jestem, tylko by przyszło przed ślubem . Na po ślubie mnie już nie interesuje

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Zamówiłam suknię
Ta pożal się Boże wyprzedaż w Cymbeline okazała się strasznie marna, jakieś suknie sprzed kilku sezonów dlatego zdecydowałam się na tą muślinową. Jest piękna, delikatna, taka jaką chciałam od samego początku. Wszystko już pięknie układa mi się w głowie, długi welon mgiełka, włosy upięte, długie kolczyki, bukiet z kremowych róż, ahh.. nie mogę się doczekać
Suknię zamówiłam bez tego kwiatka z boku, za to zamierzam dokupić pas, tak jak mi radziłyście . Dodatkowo zmieniłam nieco górę z tyłu, w oryginale jest prosta, moja będzie lekko wycięta w literkę V, ale tak delikatnie. Na zdjęciu suknia jest bez halki, zdecydowałam, że będę miała halkę z najmniejszym możliwym kołem, suknia wygląda wtedy lepiej. Do tego na zdjęciu nie mam butów, więc dojdzie do tego ok. 10cm . Tutaj suknia jest też na mnie za duża o dwa rozmiary, jak przyjdzie już moja własna to na pewno dekolt będzie bardziej dopasowany i talia ładnie podkreślona, teraz tego nie widać.
Ale jestem szczęśliwa, że już mam moją wybrankę . Mam ochotę jutro zaraz szukać butów, bielizny i biżuterii.
Moje zdjęcie tylko na sekundkę.
ślicznie
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora