Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 18:11   #2247
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wprawdzie nie udzielałam się tu zbyt często, ale chciałam Was poinformować, że 12 marca 2012 o 13:58 przez cesarskie cięcie przyszedł na świat nasz synek - Kubuś
Operację miałam zaplanowaną i rano stawilam się w szpitalu - tam kroplówka i inne leki i koło 13:30 zawieźli mnie na blok operacyjny - znieczulenie w kręgosłup i się zaczęło. Mi ciśnienie spadło do 100/40, a synek urodził się fioletowy i mu podawlai tlen - ja na stole cała upłakana, bo nie płacze Ale po 3 minutach było ok, a mi podali efedrynę i wróciłam do żywych
Potem leżenie 24 godziny - pierwsze karmienie bez problemów o dziwo. Następne dni w szpitalu to nocne karmienie po kilka godzin - padałam ze zmęczenia. W czwartek wyszlismy ze szpitala - w domu troszkę problemów, głownie z karmieniem, ale już ok i w miarę przesypiamy noc. A najlepsze są jego minki.
Ja dopiero teraz doszłam do siebie - rana goi mi się ok, ale ciagnie i niedawno mogłam się położyc na boku.
Zmykam karmic, bo malutki marudzi
Buziaki i gratulacje dla wszystkich nowo upieczonych mamuś
slinczy synys Aalegna
Karolca
fajny opis i corcia sliczna

chyba Mała pytala, moj Wiktorek tez wydaje różne dźwięki przy karmieniu i nie tylko, mąż sie śmieje ze brzucho mówca rośnie nam
bylismy na spacerku chociaz chwile bo strasznie wieje dzis u nas, wczoraj byli znajomi na piwku maz troche wypil, znajomi wyszli o 23 a ja ledwo zywa bo taka spiaca a mlodemu o 12 odechcialo sie spac o do 4 nad ranem sie z nim bujalismy znow o 2 obudzilam meza bo powiedzialam ze juz nie daje rady i o dziwo zajal sie malym bez gadania az w szoku bylam pozniej o 7 przewinal go i przyniosl go na karmienie a ja z przerwami na cyca spalam do 11 starego czasu rano maz zrobil śniadanie i przeprosił za wczoraj

zauwazylam ze wiktorek co druga noc nie chce spac ciekawe skad ta zaleznosc