Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 18:12   #1723
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
No to Aluś specjalnie dla Ciebie:
- 1 girlanda zielona i jedna wrzosowa
- 600 serwetek (za bodaj 3 zl komplet 200 szt 2 x fiolet, 1 x jasna zieleń)
- świece kule 6 x wrzos i zieleń
- kamyczki akrylowe x 1 zieleń i x 1 fiolet
- sztuczne płatki róży - chyba 1 x wrzos, 1 x jasna zieleń
- lampiony na rocznice i plener

Okazuje się, że nawet jak mąż zrobi ze mnie ludzką stonogę, zamarynuje mnie w beczce i zje ulubionego królika to nie dostanę rozwodu, a co najwyżej separację i do końca życia będę musiała być sama. Mało tego! Jeśli jestem prawdziwie wierząca to moja wiara zbawi tego kata! Oj, tutaj się z księdzem długo kłóciłam, aż w końcu stwierdziłam sobie w myślach, że ja się do ślubu kościelnego absolutnie i zupełnie nie nadaję. Kolejne spotkanie 14 kwietnia - drugie i ostatnie ale będzie o NMPR tutaj to chyba będę bulwersa co 30 sek łapać
Woooow powiem ci, ze na fotach srednio fajnie to wyglada no bo wiadomo, robocze ale jak juz bedzie gotowe toooo na pewno bedzie bosko! No i nie ma bata, wynajmuje cie do pomocy mi w organizacji mojego przyszlego slubu bo takich tanich rzeczy jak ty to nikt nie umie znalezc

Gaja 14 kwietnia bedzie rodzine planowac, a ja koncertowac i swietowac urodzinki

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Tadaaaaaam
Podoba mnie sie to bardzo zdolniacha z ciebie ale ile radochy sprawia efekt nie? Jak sie samemu pomalowalo

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora