|
Dot.: Wspólne odchudzanie - Lublin :)
No dobra nie bede taka zla i odswieze watek.
Zostalo mi 7kg do wagi jaka osiagnelam najmniejsza w tamtym roku, i w sumie centymetrow zostalo mi 19(7-pas, 6-biodra, 3-udo, 2-lydka, 1-biust). Jestem ciekawa jak bede wygladac kiedy spadna mi dalej centymetry po tych, w ktorych juz siebie widzialam.
Na cardio dalej chodze mam jeszcze 10dni karnet z czego odpada sobota i niedziela wiec zostaje tak na prawde 8treningow. Kondycje mam poprawiona i tym samym tento, jestem w stanie juz po trochu biegac, cwicze na wiekszych oporach i dluzej na wiekszosc urzadzen, dolozylam jeden sprzet jakis czas temu i jutro dokladam nastepny, skore mam lepsza w dotyku i mam jej mniej przez co teraz mam problem z bardziej widocznymi rozstepami, ktore mam niemal na calym ciele zwlaszcza te najdluzsze, ktore mam przez cala dlugosc boku od pachy az do kosci biodrowej. Stosuje maslo kakaowe by przyciemnic wszystkie rozstepy, a gdy schudne juz calkowicie bede je usuwac u dermatologa. Po swietach nie bede brac znowu cardio tylko silownie ale w tym samym klubie, bo mi sie tam podoba, trenerzy sa mili, nie ma tloku, malo panow korzystka jednoczesnie z silowni, mam blisko i mam juz karte wiec gdybym szla gdzie indziej musialabym placic wpisowe, za darmo mam rozpisanie treningu, polecenie naturalnych odzywek i kosultacje dietetyczna.
|