2012-03-25, 21:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
hej
Cytat:
Napisane przez Gajaa
Ala, no racja, samo bez szału, ale plan jest taki, żeby płatki rozsypać po stole, diamenciki można wrzucić do miski, zalać wodą i na górę położyć pływającą świeczkę, podobnie z grilandą, ale równie ładnie będzie wyglądała po prostu gdzieś ułożona koło świec, np. na podstawce pod świeczki (talerzyku zapewne ładnym). Serwetki to wiadomo. No. Ładnie będzie  polecam się. Rozkręcamy biznesa? 
|
No jasne ja tez planuje meic plywajace swiece z platkami albo diamentami ,tylko musze sie rozeznac czy sa jakies wazony na tej sali ,bo inaczej bede musiala je wypozyczyc ,ciekawe czy mi sie to wszystko bedzie kalkulowala czy nie lepiej bedzie kogos wynajac,ale to kupa czaus do tego.
A girlandy to proponuje przywiesic do wysokich wazonow ,w ktorych beda zywe kwiaty(oczywiscie jak je bedziesz miec)
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa
|
Wszyscy wiemy ,ze 14 kwietnia sa ali urodziny ,nie musisz tego na bialo pisac 
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa
Czy ja wiem? Tyle ludzi zajmuje sie zawodowo mozna powiedziec tym co lubia robic i jakos watpie zeby mieli dosc 
|
No wlasnie 
Gaja ja mam nadzieje ,ze dostane takie rzeczy po ekstra cenie ,bo u tz brata z hurtowni sa takie pierd.olki ,chyba tylko girland nie ma
Sylvi eh mnie sie wydaje ,ze cie P opieprzyl za to ,ze nam sie zwierzasz( bo oczywiscie cie inwigiluje na forum ) i mnie sie nie wydaje ,zeby bylo tak jak piszesz.Tez uwazasz ,ze sie od niego oddalalas?? nie wydaje mnie sie ,no ale my malo wiemy.
Cos mi tu nie gra w tym co napisalas,ale nie wnikam ,temat zamkniety,ale to ,ze cie nie szanuje i nie dba o twoje bezpieczenstwo jest pewne.
Ja bylam u tesciowej ,bo chciala z tz pogadac ,wiec jej skypa musialam wlaczyc ,potem pojechala do swojej siostry ,wiec na szczescie dlugo u niej nie siedzialam .
Zadzwonila niedawno ,zebym do niej na tyg.tez wpadala wieczorami i na noc zostala ,osz kur .Mowilam tz ,ze nie bede tak zostawala na noc i lazila ,bo sie zle czuje w tym domu bez niego
Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-25 o 21:14
|
|
|