Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 21:21   #4098
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Hey kochane!!! Uff dopiero teraz mam siłę żeby odpalic lapka i odpisać! Poczytywałam Was trochę przez weekend ale mój telefon średnio spisuje się do cytowania... w każdym razie widzę, że wszystkie cierpimy na twardnienie brzucha ostatnio i pomyśleć, że kiedys kobiety nie zwracały na to tak uwagi...albo nie przyjmowały tego za zagrożenie-może my też nie powinnyśmy??

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Tak w ogóle chciałam Wam pokazać wpis ex mojego TŻ, po tym jak go widziała na mieście TŻ stwierdził, że ona ma coś nie tak z głową
ale mam nasrane w głowie ta paniusia. Widac, ze kocha się w Twoim partnerze niestety. Ja też miałam taką sytuacją daaawno temu i jedyne co pomogło to jak mój mąż powiedział jej, że nigdy z nią nie będzie bo kocha mnie
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Póki co szykuję cały arsenał do walki z chorobą, małż zaraz przywiezie prenalen, robię sobie syrop z cebuli, nastawiłam rosołek, jem grejpfruta, potem kiwi wszamię, piję herbatę z miodem, a na jutro przygotowana woda z miodem.
Jak to nic nie da to się załamię...
Biedna! Na pewno pomoże! I jeszcze nastawienie, że się nie rozchorujesz, bo nie możesz. Powtarzaj to sobie jak mantrę a pomoże. Na mnie działa

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Część zdjęć nia za dobrej jakości bo robiłam telefonem męża. rozmiary różne, generalnie 0-9 miesięcy . Oto one:
Śliczne ubranka! Każde jedno!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora