2012-03-25, 20:45
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012
Cytat:
Napisane przez kapukat
co do wyprawki, ja słyszałam cały czas - ale Ty się znasz lepiej, Porozmawiaj z dziewczynami na forum, niech ktoś Ci pomoże... na szczęście zrobiłam rozeznanie i po prostu kupiłam, mam przygotowane i czekam na swoje dzieciątko
|
tak, to jest podstawowe hasło i u mnie tak samo było z przygotowaniami do ślubu i wesela 
chyba byłam zbyt naiwna bo inaczej to sobie wyobrażałam , ale teraz już wiem że skończy sie u mnie tak samo - poczytam, zrobie listę, zakupię, przygotuję i będę czekać na małą ....
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
Cytat:
Napisane przez rinco
 No jakbym mojego słyszała
|
no poważnie, mojego jakby zostawić po wyjściu ze szpitala z takim bobasem to by wykąpał w naszej wannie, w swoim żelu pod prysznic, wytarł recznikiem, wysmarował jakimś balsamem co akurat byłby w łazience i heja a i wykarmił schabowym właściwie to po co tyle szumu wokół bobasa istnieje nadzieja że ubrania byłyby odpowiednie ale jak ostatnio zapytałam go czy wie co to jest body to usłyszałam że body to spodenki bez stópek
|
|
|