Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 21:03   #1759
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień okaże się super szczęśliwym na zakup kiecki, bo ja też swoją właśnie dziś zakupiłam, po długich przeprawach. Wreszcie nareszcie. Wklejam na chwilę zdjęcie, niestety lepszych nie posiadam, bo mimo,że mam już ją przy sobie to w naszych 20 m ciężko zobaczyć jeszcze raz, by TZ nie zobaczył. Najlepsze,że jest idealna, żadnych poprawek nie muszę robić. Idealny wzrost, rozmiar, teraz nie mogę tylko przytyć.
pięknie sie na Tobie prezentuje
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
wiesz, tylko nasuwa się pytanie po co jej to mówić? żeby tam dłużej siedzieć i się kłócić? nikt swojego zdania nie zmieni, a jeżeli chcemy wziąć ślub kościelny to swoje musimy wysłuchać i wycierpieć
zgadzam sie. My tez sie nie zgadzamy z niekotrymi bzdetami co tam mowią, ale kazalam sie TZ ugryzc w język, ladnie sie usmiechac, niech podpisze papierek i do widzenia.
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora