Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 21:10   #10348
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Olivko nawet z tym samym implantem Twoje piersi będę inne iż te koleżanki bo u każdej wychodzi to inaczej, chyba że jesteście bliźniacze w budowie, identyczne klatki, rozstawy, grubość skóry i tkanek i wszystkiego innego a to niemożliwe
Jooasi ona jest drobna kobietka jej waga to 51 kg z cyckamiwiec ja przy niej grubasek Ale ostatnio strasznie mi działa na nerwy
Nie zrozumcie mnie zle ja cycki musze miec ładniejsze od niej Ona zrobiła bo dowiedziała sie ze ja robie a wcale nie musiałaI boje sie ze przy takim samym implancie wyjdzie mi za duza autostrada bo pomimo wielkosci jej piersi wcale nie sa az tak blisko siebie. A w tych okraglaskach ma byc mniejsza szerokosc i własnie tego sie boje

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Buziaczku ja napisze tutaj a nie w albumie na Twoim miejscu bym narazie zostawiła piersi. Nie wiem ile masz lat ale dzieci przed Toba z tego co piszesz. Po dzieciach bym dopiero zrobiła. Ale sama musisz podjac ostateczna decyzje bo Ty musisz sie dobrze czuc we własnym ciele

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora