Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 12:50   #2014
Malemalenstwo
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Nadrobiłam po łebkach. Wkoncu mam chwilkę zajrzeć do was. Dzisiaj tak zmarzłam rano, że szok. Wybrałam się w balerinach i płaszczyku. W domu się nie mogłam rozgrzać. Nikt mnie już siłą nie wyciągnie na dwór dzisiaj o nie

Ja jutro mam usg. Taka jestem ciekawa czy to chłopczyk czy dziewczynka. Dla mnie najważniejsze by było zdrowe, a już jaka płeć to mi obojętne. Chociaż mojemu Tż marzy się córeczka.
U nas na wątku same chłopaki jak narazie.

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
dzien dobry

witam sie po tygodniowej nieobecnosci I zabieram sie za nadrabianie....
Mam nadzieje,ze bede zaraz tu gratulowac nowym mamuska
hej kochana fajnie, że już jesteś z nami.
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Ja po wizicie,moge leki odstawic,nie ma sladu po krwiaku ani po odklejajacej sie kosmówce jestem prze szczesliwa.
jedyne co mnie troszke rozczarowalo to to ze moja Maja ma cypelek miedzy nogami i prawdopodobnie Maja zamieni sie w Nikodema.
I Jak na zlosc moja kolezanka,za ktora nie przepadam ma dziewczynke (a chciala chlopca).
Przedstawiam Wam mojego mezczyzne
śliczności
Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
dziewczynki tak wybiorę się do gina, bo to już nie są żarty...
podleczę tylko trochę moje przeziębienie, bo jestem na lekach, bardzo źle się czuje, jeszcze gorzej niż wczoraj.
Pójdę prywatnie do gina bo w mieście obok mojej rodzinnej miejscowości przyjmują ginekolodzy którzy nie mają nawet sprzętu do USG ani Usg dopochwowego...
Wolę iść prywatnie, gdzie za 100zł gin kompleksowo mnie zbada.
Muszę tylko rozejrzeć się i znaleźć jakiegoś w lublinie, ktoś może poleci?
Ja chodzę do dr Katarzyny Karwasik- Kajszczarek. Przyjmuje w Profi- Medzie na czechowie na ul. Nowowiejskiego. Jestem z mojej dr bardzo zadowolona, prowadzi moją 2 ciążę.
Moja siostra też od niedawna do niej chodzi i jako jedyna zdiagnozowała od razu u mojej siostry endometriozę, a inne lekarki nie potrafiły powiedzieć co mojej siostrze dolega. Tylko biedna się męczyła przez tyle czasu, bo nikt nie potrafił jej pomóc. Jak chcesz nr do rejestracji to daj znać.

A gosiaczek to wkońcu testowała???

Edytowane przez Malemalenstwo
Czas edycji: 2012-03-26 o 12:57
Malemalenstwo jest offline Zgłoś do moderatora