Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 14:31   #1751
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
My chcemy w sierpniu albo 1.08 albo 8.08
21.08 mam Imieniny więc nie chce by się to potem łączyło
A Wy jakąś datę macie? Nie widzę w podpisie
My chcemy 17.10. Na wstawienie do podpisu jest czas jeszcze.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
fari oj to Was przetrzymaja konkretnie

blue ja ostatnio jeszcze wykorzystuje odzywke ktora sie nie sprawdzala po myciu wlosow. robie sobie z niej maske i tak laze, a po zmyciu wloski sa taaaaaaaakie gladziutkie

dziewczyny(te daleko planujace), podziwiam Was za to podjaranie ale z dobrego serca radze, nie szalejcie jeszcze z organizacja bo zbrzydnie, a i gusta 1000 500 razy jeszcze sie zmienia

ja sie smieje, bo ja rok temu bylam jeszcze na studiach, nie bylam zareczona, a w rozmowie z moja chrzestna powiedzialam, ze do slubu to jeszcze conajmniej 2 lata... szybko wszystko moze sie pozmieniac...
My na organizację jeszcze mamy duuuuużo czasu. Nawet nie wiemy czy ta data, którą chcemy będzie pewna. Wszystko zależy od szkoły i pracy, po drodze jeszcze remont wpadnie. Poza tym wolę wspominać Narzeczeństwo jako okres bezstresowy i bezciśnieniowy, bez jakichkolwiek organizacji i spinania się.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora