Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki - część XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 14:44   #61
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka
Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Pryskasz twarz hydrolatem, na mokrą nakładasz odrobinę humektanu z HA. Myjesz zęby. Nakładasz krem

Babram to się ja - hydrolat, odczekać, serum, odczekać, filtr, odczekać, krem tonujący, odczekać, bambus.
o matko

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
jeśli mozna to i ja się ponownie przyłaczam. kiedyś z wami pisywałam, dość krótko, potem wyjechałam do warszawy przez co brak netu i zagubienie na wizazu, ale powróciłam teraz do małopolski..

a więc krakowianki można sie przyłaczyć

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Tak naprawdę wszystko zależy od tego, jakie zwyczaje ma osoba malująca. Nie jest powiedziane, że korektor jest musem, tak jak nie jest powiedziane, że trzeba całą powiekę aż do brwi zagruntować jasnym cieniem. Ja tak nie robię i robić nie będę. Rozświetlacz nakładam tylko na szczyt kości policzkowych, łuk kupidyna i wierzch nosa, czasami na środek brody, ale bez przesady. Raczej nie rozświetlam czoła, bo mam je wysokie i po co nadmiernie je eksponować? Zresztą, cała technika światłocienia i kamuflażu powinna odnosić się do kształtu twarzy, jaki dana osoba posiada i te tak zwane "reguły" wyglądają inaczej u każdego No i każdy maluje kreskę jak mu wygodniej. Ja maluję od połowy powieki, a nie od samego początku, bo mam za duże oczy.
co to jest łuk kupidyna?
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora