2012-03-26, 15:45
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY - część III
Cytat:
Napisane przez Marie Madeleine
Dziękuję za zainteresowanie moją sprawą
Tak wiem oczywiście ,że muszę zrobić badania! Na pewno na tarczyce, czy czegoś mi nie brakuje w organizmie, bądź właśnie hormony. Tylko z tymi hormonami muszę dowiedzieć się jeszcze od ginekologa czy mogę robić jak zażywam anty czy mam odstawić ( z tym akurat nie będę miała problemu jak trzeba będzie - dla włosów wszystko! )
Tabletki "specjalistyczne" na włosy zażywam niecały miesiąc - INNEOV - więc jak za kolejny miesiąc nie będzie żadnych rezultatów to skupię się na szukaniu problemu wewnątrz organizmu! Chociaż bardzo się zdziwię jak okaże się ,że jestem chora , gdyż ja nie wiem nawet czym jest ból głowy bądź przeziębienie a moją najgorszą chorobą była ospa. Mam duże szczęście jeśli chodzi o zdrowie, ale nigdy nie wiadomo co i kiedy może się wydarzyć.
Dziękuję Wam wszystkim za pomoc i wsparcie bo niby to tylko włosy i ludzie mają baaardzo poważne problemy w życiu, ale jak się jest kobietą to chce się jak najlepiej wyglądać.
|
INNEOV skladowo sa bardzo ubogie. Za wypadanie włosów zwykle odpowiedzialne sa androgeny, żeby je zbadac nie musisz odstawiac tabletek.
|
|
|