Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPADAJĄCE WŁOSY - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 15:45   #4622
nombre
Zadomowienie

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY - część III

Cytat:
Napisane przez Marie Madeleine Pokaż wiadomość
Dziękuję za zainteresowanie moją sprawą

Tak wiem oczywiście ,że muszę zrobić badania! Na pewno na tarczyce, czy czegoś mi nie brakuje w organizmie, bądź właśnie hormony. Tylko z tymi hormonami muszę dowiedzieć się jeszcze od ginekologa czy mogę robić jak zażywam anty czy mam odstawić ( z tym akurat nie będę miała problemu jak trzeba będzie - dla włosów wszystko! )

Tabletki "specjalistyczne" na włosy zażywam niecały miesiąc - INNEOV - więc jak za kolejny miesiąc nie będzie żadnych rezultatów to skupię się na szukaniu problemu wewnątrz organizmu! Chociaż bardzo się zdziwię jak okaże się ,że jestem chora , gdyż ja nie wiem nawet czym jest ból głowy bądź przeziębienie a moją najgorszą chorobą była ospa. Mam duże szczęście jeśli chodzi o zdrowie, ale nigdy nie wiadomo co i kiedy może się wydarzyć.

Dziękuję Wam wszystkim za pomoc i wsparcie bo niby to tylko włosy i ludzie mają baaardzo poważne problemy w życiu, ale jak się jest kobietą to chce się jak najlepiej wyglądać.

INNEOV skladowo sa bardzo ubogie. Za wypadanie włosów zwykle odpowiedzialne sa androgeny, żeby je zbadac nie musisz odstawiac tabletek.
nombre jest offline Zgłoś do moderatora