Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-26, 15:55   #1919
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Wstawiam dla Was jeszcze raz
Jak widać nie jest jeszcze dopasowana, na moją, szytą na wymiary muszę poczekać do lipca.
Nie załapałam się ale pamiętam zdjęcie katalogowe i suknia jest piękna i nie wątpię, że wyglądasz w niej zjawiskowo

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Fablous przepięknie wyglądasz, muślinowe kiecki były moim drugim trafem. Dla Ciebie idealna

Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień okaże się super szczęśliwym na zakup kiecki, bo ja też swoją właśnie dziś zakupiłam, po długich przeprawach. Wreszcie nareszcie. Wklejam na chwilę zdjęcie, niestety lepszych nie posiadam, bo mimo,że mam już ją przy sobie to w naszych 20 m ciężko zobaczyć jeszcze raz, by TZ nie zobaczył. Najlepsze,że jest idealna, żadnych poprawek nie muszę robić. Idealny wzrost, rozmiar, teraz nie mogę tylko przytyć.
gratulować ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Aha zapomniałam wam napisać pisała do mnie Pani krawcowa i w przyszły poniedziałek za tydzień jadę na drugą przymiarkę. Jak nie zapomnę aparatu to będę miała dla was zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
nudzilo mi sie bo TZ wlączyl sobie jakas gierke i kupilam tunike: http://moda.allegro.pl/stylowy-kompl...203744470.html
każde wytłumaczenie jest dobre a tunika śliczna

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
u mnie dziś przymrozek był
mam dziś 2 miesiące do ślubu

fablous i marcia śliczne macie te kiecuszki

a teraz muszę się pożalić
miałam wczoraj stłuczkę, pierwszy raz w mojej 15-letniej karierze kierowcy i w dodatku z mojej winy. Nic strasznego się nie stało, oba auta tylko zadrapane, ale jakoś mi to siadło na psychikę
za MDŚ
a zdarzeniem się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, oto zestawy. Który Wam się podoba najbardziej? Proszę o pomoc

Załącznik 4578979

Załącznik 4578980

Załącznik 4578981

Załącznik 4578982
jak dla mnie ten
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1332757554

Cytat: