2012-03-26, 15:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez fablous
Wstawiam dla Was jeszcze raz 
Jak widać nie jest jeszcze dopasowana, na moją, szytą na wymiary muszę poczekać do lipca.
|
Nie załapałam się ale pamiętam zdjęcie katalogowe i suknia jest piękna i nie wątpię, że wyglądasz w niej zjawiskowo
Cytat:
Napisane przez marcia45
Fablous przepięknie wyglądasz, muślinowe kiecki były moim drugim trafem. Dla Ciebie idealna
Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień okaże się super szczęśliwym na zakup kiecki, bo ja też swoją właśnie dziś zakupiłam, po długich przeprawach. Wreszcie nareszcie. Wklejam na chwilę zdjęcie, niestety lepszych nie posiadam, bo mimo,że mam już ją przy sobie to w naszych 20 m ciężko zobaczyć jeszcze raz, by TZ nie zobaczył. Najlepsze,że jest idealna, żadnych poprawek nie muszę robić. Idealny wzrost, rozmiar, teraz nie mogę tylko przytyć.
|
gratulować ślicznie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
Aha zapomniałam wam napisać pisała do mnie Pani krawcowa i w przyszły poniedziałek za tydzień jadę na drugą przymiarkę. Jak nie zapomnę aparatu to będę miała dla was zdjęcia. 
|

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__
|
każde wytłumaczenie jest dobre a tunika śliczna
Cytat:
Napisane przez MARGIDA
cześć dziewczynki 
u mnie dziś przymrozek był
mam dziś 2 miesiące do ślubu
fablous i marcia śliczne macie te kiecuszki
a teraz muszę się pożalić
miałam wczoraj stłuczkę, pierwszy raz w mojej 15-letniej karierze kierowcy i w dodatku z mojej winy. Nic strasznego się nie stało, oba auta tylko zadrapane, ale jakoś mi to siadło na psychikę
|
za MDŚ
a zdarzeniem się nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez tenebrosa
|
jak dla mnie ten
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1332757554
Cytat:
Napisane przez madzia2306
|
 za DDŚ